sol kasik agrisi yardim kizlar

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
kizlar s.a.... yumrtlama gunum pzar gnuydu yani 3 gun once o gun yumurtladgmi anladim esimle iliskiye girdik ve 7 aydir bekliyoruzz.. vedunden beri benim sol kasigim acayip batiyo agriyor. namaz kilarken cok zorluyor. oturup kalkarken kucuk tuvaletimi yaparken cok agriyor.. hic boyle olmamisti agrilar adete bir hafta kala ara ara gelirdi ama tum kasiklarimi kapsardibu sadece sol tarafli ag hamilelik belirtisi olablirmi boyle olup jhamile olan varmi..
not.. esim de sperm azligi vardi ve normale dondu o yuzden bu ay umutluyum ve

Son düzenleme:
canım bende hamile kaldığımda sürekli kasık ağrım oldu sanki adet olacakmışım gibi. hamile kaldığımı öğrendim malesef düştü bebeğim. şansın yüksek bence

bende aynı sizin gibiyim yumurtlama günümden beri sadece sağ tarafım acıyor bat yarın ama idrar testleri henüz negatif. sizin bat ne zaman?

benim bat 1 niaasan canim hadi adete uakin olsa adet ogrisi dcem ama yumurtalamadan 1 gun snra basladi bu agri

yumurtlama gününden bir gün önce ilişkiye girince yumurtlama günümde çok sancılı sol kasık ağrım oluşur.Fakat bi kaç defa böyle yaşadım ne yazık ki hamile değilmişim.Bu ayda böyle oldu ama sakatlandığım için ilişki sayımız az olduğundan çok umutlu değilim ne kadar kasık ağrım olsa da.O yüzden diyeceğim bu işler belli olmuyor...Ne yazık ki 3 aydır deniyorum inanın yumurtlama günü fln hiç bir şeyden haberim yoktu iş güç koşturmacadan çocuğa yeni sıra geldi ve sperm sayısının önemi, soğan kürü,yumurtlama günü bunları henüz öğreniyorum..Ama şunu biliyorum Yüce Allah arkadaşıma prezervatif yırtılmasında cocuk verdi bir defa da.Hani çabalamasan da çabalasan da allah gününü saatini ayarlıyor ve hayırlıysa zamanı gelince veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…