sol kasığımda sancı var..

CLeOpaTRa

Mina ile Yasir'in Annesi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
6.908
34
35
kızlar benim sol kasığımda batma oluyor yaa heleki idrarımı yaptıkdan sonra yada idrarım varken daha şiddetli oluyor idrar yollarımda yanma da vardı ama o qeçti. doktoruma salı qünü qittiğimde söyledim yanma olduğunu. bol bol su iç bişeyin yok dedi ama ben çok meraklanıyorum benim qibi kasık ağrısı çeken varmı?

benımde ayrıyordu cnm.ıdrar yolumda mıkrop cıktı.drum hamıle oldugum ıcın ılac vermedı.bol bol su ıc dedı.baska caresı yok sanırım...gecmıs olsun

evet banada doktorum bol bol su iç dedi.. ya aman bebeğe zarar vericek bişey olmasın da idrar yolumda mikrop olsun ben acısına razıyım

idrar yolu enfeksiyonu sanırım.bende de olmuştu, ilaç kullnmıştım.tedavisi olmazsa, erken doğuma yol açabiliyormuş.

evet akıntım oluyor.. hatta benim düşük riskimde var bazen kahve renqi lekelenme qörüyorum.. ama normalde akıntımda oluyor.

allah allah doktorun sana ilaç vs. vermedi mi çok ilginç.normal de o aylarda ufacık lekelenme de ilaç iğne vs. verirler.benim de ilk gebeliğim kalbi durduğu için sonlandırıldı.bu ikinci gebeliğim.önlem olsun die bayağı süre, ilaç iğne kullandım.kanamam olmamasına rağmen. akıntın oluyorsa , doktoruna söyle mutlaka,ilaç verir mi bilmem ama benim birkaç ay önce olmuştu enfeksiyon , akıntı da vardı.akıntı özellikle orayı kayganlaıştırdğı için erken doğuma yol açıyormuş.dikkat etmek lazım. gebelikte de akıntı olur ama sen de diğer belirtiler de enfeksiyon gibi.bir daha görün sen doktoruna

canım düşük yapmamam için ilaç falan verdi bir sürü ilaçlar kullanıyorum ama bu idrar yollarımdaki yanma için ilaç vermedi sadece bol bol su iç dedi.. ayrıyetten zaten ilk hamile kaldığım andan itibaren coraspin ve progestan kullanıyorum şimdi kan ilaçları ve vitamin ilaçlarıda verdi

sen dikkatli ol dediğim gibi, herkesin doktoru farklı tabii, benim ki ilaç vermişti hemen, akıntım geçmişti.geçmiş olsun tekrar.

X