Sol kasığımda dayanılmaz bir ağrı var ama yeşil sarı akıntı vs yok, sizin hiç başınıza geldi mi?

ebhappy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
2
1
1
25
Merhabalar, dünden beri sol kasığımda oturduğumda, hızlıca yürüdüğümde dayanılmaz bir ağrı meydana geliyor. Aynı pelvik enfeksiyon gibi.

Ama akıntım çok berrak ve olması gerektiği gibi. Ateşim de yok.

Kasılmalarım çok arttı ve elime şişlik de geliyor. Sizce neden olabilir?

Bayram olması dolayısıyla doktora gitme şansım yok.

Daha önce ayaşımı üşüttüğümde aynı ağrıyı çok yaşıyordum ama en fazla 2 saat sürerdi.

Başınıza hiç böyle bir durum geldi mi? Geldiyse ne yaptınız?

Gebelik planliyor musun aynı şekilde benimde oldu sonucu dış gebelik çıktı karnım patlayacak gibi dehşet ağrıyordu bı anlik bayılma hissi geliyordu

Gebe olduğumu öğrenmeden önceki 1 hafta boyunca dediğin gibi ağrılarım oldu. Adetim 2 gün gecikti test yaptım hamileydim.
Hamilelik planı yoksa; benim yumurtlama dönemlerimde de sol kasık ağrım oluyordu. Normalmiş.

Gebe olduğumu öğrenmeden önceki 1 hafta boyunca dediğin gibi ağrılarım oldu. Adetim 2 gün gecikti test yaptım hamileydim.
Hamilelik planı yoksa; benim yumurtlama dönemlerimde de sol kasık ağrım oluyordu. Normalmiş.
Yok hamilelik gibi bir risk, teşekkür ederim. Hiç yumurtlama dönemimde olmazdı, ağrı kesici alınca geçti tabi. Enfeksiyon olduğunu düşündüm ben de

Yok hamilelik gibi bir risk, teşekkür ederim. Hiç yumurtlama dönemimde olmazdı, ağrı kesici alınca geçti tabi. Enfeksiyon olduğunu düşündüm ben de
O da ihtimal ama sürekli ağrı olurdu sanki o zaman. Geçmiş olsun.🌸

Back