Sol kasığımda çok ağrım var??

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
598
37
Merhaba arkadaşlar.
Bugün regl olmam lazımdı olmadım. Sol kasığımda batma şeklinde çok kötü ağrım var. Ara ara da regl olacakmış gibi ağrım oluyor. Cumartesi test yapmıştım. Negatifti. Biraz daha beklesem mi. Hamilelik var mıdır acaba?

Benimde aynı sekilde 20 gundur agrilarim var. Goguslerim cok sisti buyuduler ve cok aciyor. Idrarda pozitif cikti kanda negatif. Doktor kese gibi bir sey var dedi rahimde . Rahim kalinligi 14. Progesteron ayni gun 14.4 cikti. Beta 0. Ama ertesi gunu acile gittim agri cok diye . Yine beta yaptilar bu kez betam 1.10 a yukselmis doktor ilac kullanma kontrole gel dedi. Carsamba doktor kontrolum var insallah hamileyizdir

Merhaba hamilelik olsaydi teste kesin çıkardı gerci yaptginiz teste bagli idrar kesin sonuc vermez yanilgi payi oluyor ama kanda %100 sonuc degismez

regline kac gun varken bu sonuc cikti acaba

Ben en son 11 eylülde adet gordum. Adetlerim duzensizdir ama bu kadar adet agrisina mutlaka adetim gelirdi . Habire tuvalete bakiyorum yok . Kistte cikmadi
Ben gecen ay 3 gun gecikmeli ile adet oldum agrin varsa bugun yarin olabilirsin ama korunmasiz iliskin olduysa belkide gebsndir cunki regl agrisi gebe kaldgndada belirti olarak aynisi oluyormuş

Merhaba hamilelik olsaydi teste kesin çıkardı gerci yaptginiz teste bagli idrar kesin sonuc vermez yanilgi payi oluyor ama kanda %100 sonuc degismez

Kanda baktırmadım ama. İdrar testiyle baktım

Ben gecen ay 3 gun gecikmeli ile adet oldum agrin varsa bugun yarin olabilirsin ama korunmasiz iliskin olduysa belkide gebsndir cunki regl agrisi gebe kaldgndada belirti olarak aynisi oluyormuş
Evet dogru ama cok agrim var regl gunlerim hic agrili gecmezdi o yuzden supheleniyorum. Ve goguslerimin buyumesinden suphelendim

Evet dogru ama cok agrim var regl gunlerim hic agrili gecmezdi o yuzden supheleniyorum. Ve goguslerimin buyumesinden suphelendim
Dedgim gibi kanda baktır kesin cikar bende asilama yaptrdim 9 günüm cuma test gunum aslinda bugun bile yapsam cikar ama negatfi gormeye hazir degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…