- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hamilelik olsaydi teste kesin çıkardı gerci yaptginiz teste bagli idrar kesin sonuc vermez yanilgi payi oluyor ama kanda %100 sonuc degismezMerhaba arkadaşlar.
Bugün regl olmam lazımdı olmadım. Sol kasığımda batma şeklinde çok kötü ağrım var. Ara ara da regl olacakmış gibi ağrım oluyor. Cumartesi test yapmıştım. Negatifti. Biraz daha beklesem mi. Hamilelik var mıdır acaba?
regline kac gun varken bu sonuc cikti acabaBenimde aynı sekilde 20 gundur agrilarim var. Goguslerim cok sisti buyuduler ve cok aciyor. Idrarda pozitif cikti kanda negatif. Doktor kese gibi bir sey var dedi rahimde . Rahim kalinligi 14. Progesteron ayni gun 14.4 cikti. Beta 0. Ama ertesi gunu acile gittim agri cok diye . Yine beta yaptilar bu kez betam 1.10 a yukselmis doktor ilac kullanma kontrole gel dedi. Carsamba doktor kontrolum var insallah hamileyizdir![]()
Ben en son 11 eylülde adet gordum. Adetlerim duzensizdir ama bu kadar adet agrisina mutlaka adetim gelirdi . Habire tuvalete bakiyorum yok . Kistte cikmadiregline kac gun varken bu sonuc cikti acaba
Ben gecen ay 3 gun gecikmeli ile adet oldum agrin varsa bugun yarin olabilirsin ama korunmasiz iliskin olduysa belkide gebsndir cunki regl agrisi gebe kaldgndada belirti olarak aynisi oluyormuşBen en son 11 eylülde adet gordum. Adetlerim duzensizdir ama bu kadar adet agrisina mutlaka adetim gelirdi . Habire tuvalete bakiyorum yok . Kistte cikmadi
Merhaba hamilelik olsaydi teste kesin çıkardı gerci yaptginiz teste bagli idrar kesin sonuc vermez yanilgi payi oluyor ama kanda %100 sonuc degismez
Idrar dogru sonuc vermez en iyisi kanda baktrmakKanda baktırmadım ama. İdrar testiyle baktım
Evet dogru ama cok agrim var regl gunlerim hic agrili gecmezdi o yuzden supheleniyorum. Ve goguslerimin buyumesinden suphelendimBen gecen ay 3 gun gecikmeli ile adet oldum agrin varsa bugun yarin olabilirsin ama korunmasiz iliskin olduysa belkide gebsndir cunki regl agrisi gebe kaldgndada belirti olarak aynisi oluyormuş
Idrar dogru sonuc vermez en iyisi kanda baktrmak
Dedgim gibi kanda baktır kesin cikar bende asilama yaptrdim 9 günüm cuma test gunum aslinda bugun bile yapsam cikar ama negatfi gormeye hazir degilimEvet dogru ama cok agrim var regl gunlerim hic agrili gecmezdi o yuzden supheleniyorum. Ve goguslerimin buyumesinden suphelendim