- 7 Mayıs 2014
- 148
- 43
- 123
- 37
- Konu Sahibi ciniviz_35
-
9 aylik evliyim 26 yasındayım.Bayanlar benim sol kasığımda bıcak saplanır gibi batma bi sancı vardı arkadaslarima sordum üşütmedendir dediler. Geçen ay kadın doğuma gittim alttan muane degince korkup kactim. Adetim de gecen ay 2 gün geldi kesildi bu ay 5 inde olmam lazımdı olamiyorum kasıklarımda olacakmış gibi sancı var her yerimde sivilce cıktı adet olayı yok çıldırcam((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşim kendi korunuyor bana evlenirken sen korunma dediler kendini geri cekerek korunuyor. Bu konuda ck dikkatli bebek olmayabilir kotu hastalik olur diye evham yaptim ben bebek ck istiyorum erken diye erteliyoruz tatlim
9 aylik evliyim 26 yasındayım.Bayanlar benim sol kasığımda bıcak saplanır gibi batma bi sancı vardı arkadaslarima sordum üşütmedendir dediler. Geçen ay kadın doğuma gittim alttan muane degince korkup kactim. Adetim de gecen ay 2 gün geldi kesildi bu ay 5 inde olmam lazımdı olamiyorum kasıklarımda olacakmış gibi sancı var her yerimde sivilce cıktı adet olayı yok çıldırcam((
bebek düşünüyomuydunuz üstüne görme olabilir...
doktorun hemen alttan muayene dememesi gerekirdi başka test yapmadımı...
bence önce bir kan testi yaptır gebelik için bebek olabilir..
kist ya da başka bir jinekolojik hastalık olabilir
muayene olman gerekiyordu.
hemen alttan muayene dememesi gerekirdi derken?
muayene yapmadan nasıl anlasın müneccim mi bu doktor
bir hoşsunuz yani
jinekoloğa gidenin jinekolojik muayane olması çok normal bişey :))
gerekirse usg yapar ve tetkik ister
muayene yapmadan tetkik istemek daha komik
Adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarımda hafif sancılanma oluyor belim agrıyor hamile olsam bu adet belirtilerini yasar miydimgecen ay 2 gün gordüm regl off ck huzursuzum ;(((
Eşim kendi korunuyor bana evlenirken sen korunma dediler kendini geri cekerek korunuyor. Bu konuda ck dikkatli bebek olmayabilir kotu hastalik olur diye evham yaptim ben bebek ck istiyorum erken diye erteliyoruz tatlim
bence önce usg den bakmalıydı kendi fikrimi belirttim doktor değilim hanımefendi...
burası da doktor sitesi değil..
Aynı benim durumumu anlatiyorsun tatlim bende onumuzdeki haftaya kadar beklicem bende gideceğim sonucunu bana yazar mısın tatlım. Aynı afakanlar benide basıo eşim stres topuna döndü kıyamam :/
Bekle cnn hala gelmezse gidecez dr a mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?