• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol kasığımda batma var

ciniviz_35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
148
43
123
37
9 aylik evliyim 26 yasındayım.Bayanlar benim sol kasığımda bıcak saplanır gibi batma bi sancı vardı arkadaslarima sordum üşütmedendir dediler. Geçen ay kadın doğuma gittim alttan muane degince korkup kactim. Adetim de gecen ay 2 gün geldi kesildi bu ay 5 inde olmam lazımdı olamiyorum kasıklarımda olacakmış gibi sancı var her yerimde sivilce cıktı adet olayı yok çıldırcam:(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

9 aylik evliyim 26 yasındayım.Bayanlar benim sol kasığımda bıcak saplanır gibi batma bi sancı vardı arkadaslarima sordum üşütmedendir dediler. Geçen ay kadın doğuma gittim alttan muane degince korkup kactim. Adetim de gecen ay 2 gün geldi kesildi bu ay 5 inde olmam lazımdı olamiyorum kasıklarımda olacakmış gibi sancı var her yerimde sivilce cıktı adet olayı yok çıldırcam:(((

bebek düşünüyomuydunuz üstüne görme olabilir...
doktorun hemen alttan muayene dememesi gerekirdi başka test yapmadımı...
bence önce bir kan testi yaptır gebelik için bebek olabilir..

Eşim kendi korunuyor bana evlenirken sen korunma dediler kendini geri cekerek korunuyor. Bu konuda ck dikkatli bebek olmayabilir kotu hastalik olur diye evham yaptim ben bebek ck istiyorum erken diye erteliyoruz tatlim

Eşim kendi korunuyor bana evlenirken sen korunma dediler kendini geri cekerek korunuyor. Bu konuda ck dikkatli bebek olmayabilir kotu hastalik olur diye evham yaptim ben bebek ck istiyorum erken diye erteliyoruz tatlim

geri çekilmeyle hamile kalma ihtimalin var bence önce git bir b hcg testi yaptır...
eğer negatif çıkarsa da başka bir kadın doğumcuya git...

kist ya da başka bir jinekolojik hastalık olabilir
muayene olman gerekiyordu.

bebek düşünüyomuydunuz üstüne görme olabilir...
doktorun hemen alttan muayene dememesi gerekirdi başka test yapmadımı...
bence önce bir kan testi yaptır gebelik için bebek olabilir..

hemen alttan muayene dememesi gerekirdi derken?
muayene yapmadan nasıl anlasın müneccim mi bu doktor
bir hoşsunuz yani
jinekoloğa gidenin jinekolojik muayane olması çok normal bişey :))
gerekirse usg yapar ve tetkik ister
muayene yapmadan tetkik istemek daha komik :D

Adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarımda hafif sancılanma oluyor belim agrıyor hamile olsam bu adet belirtilerini yasar miydim :( gecen ay 2 gün gordüm regl off ck huzursuzum ;(((

kist ya da başka bir jinekolojik hastalık olabilir
muayene olman gerekiyordu.

hemen alttan muayene dememesi gerekirdi derken?
muayene yapmadan nasıl anlasın müneccim mi bu doktor
bir hoşsunuz yani
jinekoloğa gidenin jinekolojik muayane olması çok normal bişey :))
gerekirse usg yapar ve tetkik ister
muayene yapmadan tetkik istemek daha komik :D

bence önce usg den bakmalıydı kendi fikrimi belirttim doktor değilim hanımefendi...
burası da doktor sitesi değil..

Adet olacakmışım gibi hissediyorum kasıklarımda hafif sancılanma oluyor belim agrıyor hamile olsam bu adet belirtilerini yasar miydim :( gecen ay 2 gün gordüm regl off ck huzursuzum ;(((

Doktor değilim 3 aylık hamileyim ve evet her ay adet olmam gereken günlerde kasıklarımda adet sancısı yaşıyorum 3 aydır...

Hic alttan muane olmadım korktum ;( komik ama off keske evlenmeyeydim :(

merhaba canımm. bizde sizin gibi korunuyoruz. benimde adetim gecikti yanii 25-26 nisanda olmam gerekti hala bişey yok :( 4 gün filan olmustu idrarda test yaptım negatifti. aslında heran olacakmış gibi hissediyorum adet belirtilerm var belim karnım ağrıyor göğüslerim şişti halsizim öyle sanırım geccikmeden dolayı afakanlar basıyor adeta. Bakalım yarın doktora gideceğim.kötü bişey çıkarsa die cok korkuyorum. :50:

Aynı benim durumumu anlatiyorsun tatlim bende onumuzdeki haftaya kadar beklicem bende gideceğim sonucunu bana yazar mısın tatlım. Aynı afakanlar benide basıo eşim stres topuna döndü kıyamam :/

bence önce usg den bakmalıydı kendi fikrimi belirttim doktor değilim hanımefendi...
burası da doktor sitesi değil..

fizik muayene yapılmadan direkt usg bakılması normal mi sizce?
evet doktor değilseniz sağlıkla ilgili fikir belirtmek komik değil mi?
bilmediğiniz konular hakkında yani :ssz:
burası doktor sitesi değil evet o yüzden böyle tanı tahmini yapmak ve teşhis ve tedavi aşamalarında fikir belirtmek de doğru değil o yüzden

Aynı benim durumumu anlatiyorsun tatlim bende onumuzdeki haftaya kadar beklicem bende gideceğim sonucunu bana yazar mısın tatlım. Aynı afakanlar benide basıo eşim stres topuna döndü kıyamam :/

İnşallah kötü bişey çıkmaz tatlım. :18: yazarım tabi ki. hakkımızda hayırlısı. Hala adet olacağım die bekliyorumm. sanırım ben doktorun yanına girene kadarda olamayacağım adet :(

Bende oyle dusunuyorum bende salı gunu gideyim diyorum bekkeyecegim o gune o kadar :( senden haber bekliyorum canımcım hayirlinhaberlerin olur inş..

hamilelik testi yapın bence. Hatta kan testi yaptırın geç döllenmedir belki. hem şimdiki doktorlar kistlere bile alttan ultrasonla bakıyolar. Bnde 9 aylık evliyim bebek istiyorum. iki kez gittim doktora ve ikisinde de alttan muayene etti ilkinde çok gerildim ikincsi braz daha rahattı adet olamayısınızn sebebi aynı durumu yasayan bir ark vardoktor ya rahim kalınlasması yada hamilelik olabilir demiş gün vermiş su güne kadar adet görmezsen gel demiş kisti yokmuş belki kistte olabilir üsütmede olabilir bu belirtileri geçen ay bnde yasadım bnce ertelemeyin sakin olun alttan muayenede derin nefes alın kendinzi avutun şimdi bitcek bitcek diye. baska çözüm öneremiyorum bildiklermi yazdm :40:

Acı hissediliyor mu ben evliligin iliskisine bile alisamadim korku utanc hepsi war korkuyorum. İlk defa adet sorunu yaşıyorum her ay duzenli hastalaniyordum nisanin 5inde oldum 2 gün sürdü dahada olmadım ;( inş bebektir

Mrb arkadaslar ben Adet olmadım ama sol kasigim 1 haftadır felaket agriyo idrar testi yaptim negatifdi napcam bilemedim :(

Bekle cnn hala gelmezse gidecez dr a mecburen

Bekle cnn hala gelmezse gidecez dr a mecburen

Bende evlendigim ilk dönemlerde yasadim bunu aniden sanci girerdi birden olece kalirdim akinyim sari renkte ve çok olurdu doktor yumurtalık iltihabi demişti bana bir an önce gitmelisin eğer tanın buysa kısırlik dahi yapiyomus..alttan muayeneden de korkma

Back