Sol kasığım bastırınca ağrıyor

Laallaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
188
56
98
30
arkadaşlar reglim 10 gün gecikti sol kasığımda bir ağrı var bastırınca çok sert ve acıyor eğildiğinde sıkışıyor orası canım acıyor reglim 3 gün geçtiğinde kan testi negatif çıktı Geç döllenme olduğu için kendini göstermemiş olabilir mi sürekli sarı bir Akıntım var hafif kokulu Normalde regl döneminde canım aşırı tatlı isterdi Fakat bu dönem hiçbir şey istemedim farklı belirtiler de var fakat psikolojik midir diye düşünüyorum mesela Göğüslerim acıyor ama az sabahları bir mide bulantısı oluyor ama Hafif bir şekilde stres yapmamaya çalışıyorum Hatta negatifi gördükten sonra olurum diye düşünüyordum ama yine olmadı 5 gün sonra tekrar test yapacağım ama dayanamıyorum

kuzum geçen sene bende de oldu kesin hamileyim dedim ama yumurtalık kisti çıktı. çatlamayan yumurta kist olmuştu. muayene olmanı öneririm.

kuzum geçen sene bende de oldu kesin hamileyim dedim ama yumurtalık kisti çıktı. çatlamayan yumurta kist olmuştu. muayene olmanı öneririm.
Bende öyle düşünüyorum ama bi ihtimal de hamileyimdir diye seviniyorum yalan yok eşim çok umutlu bu kez yine hüsrana ugrayacak sanırım

Ne oldu simdi nasılsın Dr a gittinmi
benimde 10 gun gecti ilk defa 4. Gün Dr gittim kist ve bebek de yok test de yapti
mevsimsel dedi bende hala tık yok ve bugün bel kasik üst bacak ağrılarım var ne oluyor bana yaa

Ne oldu nasılsın Dr a gittinmi benimde 10 gun gecti ilk defa 4. Gün Dr gittim kist ve bebek de yok test yaptı negatif şimdi kasiklarim belim üst bacaklarım ağrıyor adet de yok bende geç mi dolleniyor diye düşünmeden edemiyorum

Ne oldu nasılsın Dr a gittinmi benimde 10 gun gecti ilk defa 4. Gün Dr gittim kist ve bebek de yok test yaptı negatif şimdi kasiklarim belim üst bacaklarım ağrıyor adet de yok bende geç mi dolleniyor diye düşünmeden edemiyorum
Şuan gecikmemin 20. Günü 15inde idrar testi yaptım negatifti haftaya dr randevum var onu bekliyorum hala bir ümitle

Canim bugün dr gittim ve 4 haftalık hamileymişimm inşallah bir an önce sende kavusursun bebisine

Back