Utrosonla bakıldı kan testi yapıldı bişey yok dediRöntgen? Eko?
Kaburga görselleri var mı belki ne olduğunu anlarızUtrosonla bakıldı kan testi yapıldı bişey yok dedi
Öyle birşey vermediKaburga görselleri var mı belki ne olduğunu anlarız
siz çekin koyun buraya.Öyle birşey vermedi
Rontgen dedigimiz sey oÖyle birşey vermedi
Bilemessiniz tabi acaba panik atak olan biri belki benim gibi bu durumu yasiyodur diye merak ettimsiz çekin koyun buraya.
şaka yapıyorum geçmiş olsun.tahlillerden bir şey çıkmadıysa doktor da bir şey yok dediyse biz nereden bilebiliriz neyiniz olduğunu..
Utrosonla baktı ama rotgen kağıdı vermediRontgen dedigimiz sey o
etiniz budunuz sıkışmıştır uyurken uygunsuz bir pozisyonda uyuduysanızBilemessiniz tabi acaba panik atak olan biri belki benim gibi bu durumu yasiyodur diye merak ettim
Merhaba gecmis olsun benim de aniden baslayan sag kaburga icim kimi zaman alti kimi zaman omuza yakin yerleri ama hep sag kaburga hattinda agrim var.bir tek geceleri agirmiyor.3bucuk haftadir gecmedi.sizin agrinizin sonucu neye baglandi ben de endiseliyim.ultrason ve rontgen cekildi bisey cikmadi ama agrim da asla gecmiyor.cozumu var mi acaba2 ay olcak sol kaburga kemiği ağrısı yaşıyorum kardolojiye gittim egk efor yapıldı bişey yok dedi mideden olabilir dedi ama bende ağrı devam ediyor korkularım var birde hep kötü bişey olcak diye düşünüyorum panik atak mi oldum ya
Soğukta cereyanda kaldınız mı ?Merhaba gecmis olsun benim de aniden baslayan sag kaburga icim kimi zaman alti kimi zaman omuza yakin yerleri ama hep sag kaburga hattinda agrim var.bir tek geceleri agirmiyor.3bucuk haftadir gecmedi.sizin agrinizin sonucu neye baglandi ben de endiseliyim.ultrason ve rontgen cekildi bisey cikmadi ama agrim da asla gecmiyor.cozumu var mi acaba
Tabiki bilemezsiniz. Ama aynı sorundan muzdarip olan kişiler için açılmış bir başlık bilmiyorsan yorum yapmazsınsiz çekin koyun buraya.
şaka yapıyorum geçmiş olsun.tahlillerden bir şey çıkmadıysa doktor da bir şey yok dediyse biz nereden bilebiliriz neyiniz olduğunu..