Sol göğüsümde solid lezyon çıktı 6 ayda bir kontorol olucam bilgisi olanlar lütfen yazabilirmi ? Endişelenmelimiyim 🥺

queen44_

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
121
21
27
Kızlar merhabalar sol göğüsümde solid lezyon kitle çıktı , şuan iyi huylu mu kötü huylu mu bilinmiyor. Solid lezyon meme kanseri belirtisi mi ? Bir de ben doktora göğüsümde ateş gibi yanma ve kızarıklık sertlik var şikayet ile gittim aynı zamanda sol göğüs ucum çökük sonradan çökme oluştu daha önceden yoktu sağ göğüsüm de birşey yok ama sol göğüsüm hep içine çökmüş şekilde lütfen bilgisi olanlar yazabilir mi ? Benim gibi aynı durumda olanlar var mı ?

1999 dan beri surekli meme kontrolünü oluyorum ppanik yapma bagisiklik sistemi guclu olmali 2 defa kist alindi mamografi ultrason sürekli takip oluyorum

Kızlar merhabalar sol göğüsümde solid lezyon kitle çıktı , şuan iyi huylu mu kötü huylu mu bilinmiyor. Solid lezyon meme kanseri belirtisi mi ? Bir de ben doktora göğüsümde ateş gibi yanma ve kızarıklık sertlik var şikayet ile gittim aynı zamanda sol göğüs ucum çökük sonradan çökme oluştu daha önceden yoktu sağ göğüsüm de birşey yok ama sol göğüsüm hep içine çökmüş şekilde lütfen bilgisi olanlar yazabilir mi ? Benim gibi aynı durumda olanlar var mı ?
Normalde 6 ay sonra kontrol dediyse önemli olmamalı çünkü önemli olsa müdahale edilir. Ama şekil bozukluğu dediğiniz için biraz garip geldi bana çünkü o pek iyi olmuyo. Bence başka bi doktora daha gidin siz

Normalde 6 ay sonra kontrol dediyse önemli olmamalı çünkü önemli olsa müdahale edilir. Ama şekil bozukluğu dediğiniz için biraz garip geldi bana çünkü o pek iyi olmuyo. Bence başka bi doktora daha gidin siz
Merhaba bana dediki akıntı olursa göğsünde gel aydan aya kontrol edeceğiz dedi aynı zamanda tekrardan kızarıklık yanma vs şikayetlerin olursa aydan aya geleceksin dedi benim kafama takılan göğüs ucum içine çökmüş şekilde bu canımı çok sıkıyor 🥺

Bende de aynı şikayet var ateş gibi yanma her iki memede de var, onun dışında hiçbir şey yok dıştan gayet normal ele gelen bi şey yok ultrason normal, neden olur anlamadım

Bende de aynı şikayet var ateş gibi yanma her iki memede de var, onun dışında hiçbir şey yok dıştan gayet normal ele gelen bi şey yok ultrason normal, neden olur anlamadım
Bende sol göğüsümde kitle olan göğüsüm de olmuştu sadece ateş gibi yanma ama siz ultrason yaptırdıysanız birşey çıkmamışşa korkmanızı gerektirecek bir durum yoktur diye düşünüyorum

Yoktur herhalde, mamografi de çekmiyorlar yaştan dolayı.Size ne dedi doktor tam olarak
Bana ultrason dedi doktor çekildim kitle çıktı aynı sizin gibi ateş gibi yanma ve ağrı yaşadım göğüsümde bana da yaşım 26 olduğu için mamografi çekmedi gerek yok dedi erken yaşınız dedi 6 ayda bir kontrol edicek bakıcak göğüsünde tekrar aynı yanma ağrı veya akıntı görürsen gel aydan aya kontrol edeceğiz dedi

Ultrason yapıldımı

Bana ultrason dedi doktor çekildim kitle çıktı aynı sizin gibi ateş gibi yanma ve ağrı yaşadım göğüsümde bana da yaşım 26 olduğu için mamografi çekmedi gerek yok dedi erken yaşınız dedi 6 ayda bir kontrol edicek bakıcak göğüsünde tekrar aynı yanma ağrı veya akıntı görürsen gel aydan aya kontrol edeceğiz dedi
Benımde gecen ay bırden kocaman bırsey cıktı
Gıttım ultrason cektıler basıt kıst dedıler
Bırdaha baska doktora gıttım 6 ayda kontrol dedı
Ama rahatsız oluyorsan ıcını bosaltalım dedıler
Adet dönemi öncesinde olmustu.sonra kuculdu ama tamamen gecmedı

Benımde gecen ay bırden kocaman bırsey cıktı
Gıttım ultrason cektıler basıt kıst dedıler
Bırdaha baska doktora gıttım 6 ayda kontrol dedı
Ama rahatsız oluyorsan ıcını bosaltalım dedıler
Adet dönemi öncesinde olmustu.sonra kuculdu ama tamamen gecmedı
Geçmiş olsun size de kist zararlımıymış peki ?

Bana da normal dediler ama yanması geçmiyor ya, ne zaman geçer acaba
Size yardımcı olmak adına soruyorum evlimisiniz veya emzirdiğiniz çocuğunuz varmı varsa eğer süt veriyorsanız mastit olmuş olabilirsiniz ama gene de ultrasonda görünürmü görünmez mi onun hakkında bir bilgim yok yani ateş gibi yanma olarak ya kitle vardır ya da memede bir sorun vardır veya mastit olmuşşsunuzdur o yüzden olur diye düşünüyorum yalnış bir bilgi vermek te istemem umarım bir an önce geçer

Size yardımcı olmak adına soruyorum evlimisiniz veya emzirdiğiniz çocuğunuz varmı varsa eğer süt veriyorsanız mastit olmuş olabilirsiniz ama gene de ultrasonda görünürmü görünmez mi onun hakkında bir bilgim yok yani ateş gibi yanma olarak ya kitle vardır ya da memede bir sorun vardır veya mastit olmuşşsunuzdur o yüzden olur diye düşünüyorum yalnış bir bilgi vermek te istemem umarım bir an önce geçer
Evliyim iki çocuğum var, en küçüğüm 3 yaşında sütten keseli baya oldu, ultrasonda sadece fibroglandüler meme yapısı olarak çıktı onun dışında bi şey çıkmadı, inşallah geçer bir an önce. Sizinki geçti mi

X