arkadaslar oglum emmeyi birakti 4 gundur emmiyor dun ikindinden beride sol gogusum buyudu sisdi tas gibi cok agriyor sut toplasa diyecem toplamadi cunku sag gogusum normal bir sey yok 3 haftadirda sutum dogru duzgun gelmiyordu cekti galiba. sol gogusum iltihap olabilirmi distarafda kizariklik yok iltahap degil diyorlar yardim edin basina bu durum gelen varmi?
süt birikmiş canım diğerinde stünün olmaması diğer göğsündede olmicağı anlamına gelmiyo benimde öyle olurdu ksinlikle emzir bebişini ozamn düzelir göğsün beişinde süten mahrum kalmaz bir elektirikli pompaile sağ bakalım
agzina almiyor once emzikle kandiriyordum ama artik onuda yapamiyorum kafasini ceviriyor gorunce agzina alsada emmiyor durduyor 1 haftadir cabaliyorum ama emmiyor. gogusumu dun sagdim ama sut gelmedi su geldi baya bi su geldi iki uc damla sut geldi birdahada cikmadi. bilgileriniz icin tskler
Geçmiş olsun benimde başıma gelmişti bebeğim emmiyordu,önce taş gibi oldu ardından ateşlendim hem yandım hem dondum,acile götürdüler antibiyotikli serumla kendime geldim doktorum mutlaka sıcak soguk kompleks yapmamı ve memeyi boşaltmamı söyledi,yapınca rahatladım.Bilgin olsun eger boşaltamazsaydım taş gibilik devam etseydi cerrahi operasyonla boşalcaktı.
benimde oldu 3 kere. banyoya gir biraz uzun bir banyo olsun dayanabildigin sicaklikta gogsune masaj yaparak sicak su gogsunun ustune aksin cikar cikmaz emzir yada gogsunu hemen sag bosalacak goreceksin