• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sol gogusum tas gibi oldu buyudu... yardimmm

Vildan_NL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
187
2
96
Hollanda
arkadaslar oglum emmeyi birakti 4 gundur emmiyor dun ikindinden beride sol gogusum buyudu sisdi tas gibi cok agriyor sut toplasa diyecem toplamadi cunku sag gogusum normal bir sey yok 3 haftadirda sutum dogru duzgun gelmiyordu cekti galiba. sol gogusum iltihap olabilirmi distarafda kizariklik yok iltahap degil diyorlar yardim edin basina bu durum gelen varmi?

keşki emzirseydin emdikçe süt gelir çoğalır yeni emzirmeyi bıraktığın için olmuştur benimde biraz emzirmiyim kolumun altına kadar şişiyordu göğsüm

süt var,olmasa şişmez,memyı kesme gelmesede ceksın,benımde sag göğsm öyleydi..
cektıkce gelır sabret bıraz bı donem bırakmak ıstıyolar iş sende bıtıyo pes edersen bırakır yoksa emer..cunku aklı ermıyo henüz.
karar senın tabıkı canım gecmış olsun..boshayallersmile

süt birikmiş canım diğerinde stünün olmaması diğer göğsündede olmicağı anlamına gelmiyo benimde öyle olurdu ksinlikle emzir bebişini ozamn düzelir göğsün beişinde süten mahrum kalmaz bir elektirikli pompaile sağ bakalım

agzina almiyor once emzikle kandiriyordum ama artik onuda yapamiyorum kafasini ceviriyor gorunce agzina alsada emmiyor durduyor 1 haftadir cabaliyorum ama emmiyor. gogusumu dun sagdim ama sut gelmedi su geldi baya bi su geldi iki uc damla sut geldi birdahada cikmadi. bilgileriniz icin tskler

sıcak su ile banyoda masaj yapın göğüsünüze...

bence de süt birikmiştir... o su dediğiniz de süttür zaten...

göğüsünüzü sağmayı deneyin... biraz acılı olabilir , ama yavaş yavaş süt kanalları çözülür ve süt akar ...

geçmiş olsun

Geçmiş olsun benimde başıma gelmişti bebeğim emmiyordu,önce taş gibi oldu ardından ateşlendim hem yandım hem dondum,acile götürdüler antibiyotikli serumla kendime geldim doktorum mutlaka sıcak soguk kompleks yapmamı ve memeyi boşaltmamı söyledi,yapınca rahatladım.Bilgin olsun eger boşaltamazsaydım taş gibilik devam etseydi cerrahi operasyonla boşalcaktı.

benimde oldu 3 kere. banyoya gir biraz uzun bir banyo olsun dayanabildigin sicaklikta gogsune masaj yaparak sicak su gogsunun ustune aksin cikar cikmaz emzir yada gogsunu hemen sag bosalacak goreceksin

gecen hafta benımde oldu. sıcak duş ve ılık kompres yap canm acısı çok kötü yasamayan bilmez.
ve sık sık sağ yada emzir boş olsada

Back