sol göğüs sağ göğüse göre büyük

sedulu

Hey seksi lady
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Haziran 2011
21.762
33.183
selam kızlar benim kardeşimde bu sorun var sol göğüs sağ göğüse göre biraz daha büyük fark iyice belli oluyor. bu durumda ne yapmalıyız bilen var mı kardeşim daha 12 yaşında ileride düzelir mi yoksa doktora götürmek gerekir mi bir bilgi alayım dedim tecrübeli hanımlardan

bendede var o sorun.doğumdan sonra sanırım emzirme konusunda yanlış yaptım.birini fazla emzirmiş olmalıyımki,biri diğerine göre daha aşağıda.göğüs ucu biri diğerine göre aşağıda kalıyo.biri biraz toplu dururken,diğeri daha sarkık duruyo.zaten 90 bedenim.bide bu sorun olunca kötü oldu:KK43:((

Her kesınkı oledır nevar bunda kollarınızı uzatın bırı dıgerınden daha uzundur ayakta gozde asırımı fark var arada?

cnm herkesin öyledir korkulucak bişey yok.seninkide öyledir ama çok belirgin değildir.bnm tam tersi sol küçük sağ byük.insanın vücudunda çift bulunan her organı eşit değildir ztn. sol ayak dha kçüktür sol göz dha kçüktür.el ayak böbrek vs... ama göğs olarak sol göğsün kük olması gerekiyo bildiğm kadarıyla çnkü solda kalp oldğu için otarf fzla gelişemiyo.

yani anlıcağın korkucak bişey yok cnm. ama şunu yapbilirsin çok belrginse.negüzel kardeşin tam gelişme çağındaymış.belki biraz fark azalabilir bunu yaparsan.kçük olan göğsüne her gece yatmadan önce ve sabah kalktığında göğsün tam koltuk altına doğru olan kısmına hafif hafif masaj yapsın hergün.ordaki bezeleri uyarmış olur tam gelşme çağında olduğu için biraz toparlanır gelişimini hızlandırır.birazda aradaki fark azalır

yani anlıcağın korkucak bişey yok cnm. ama şunu yapbilirsin çok belrginse.negüzel kardeşin tam gelişme çağındaymış.belki biraz fark azalabilir bunu yaparsan.kçük olan göğsüne her gece yatmadan önce ve sabah kalktığında göğsün tam koltuk altına doğru olan kısmına hafif hafif masaj yapsın hergün.ordaki bezeleri uyarmış olur tam gelşme çağında olduğu için biraz toparlanır gelişimini hızlandırır.birazda aradaki fark azalır

hımm bunu denemeye başlıyoruz hemen bugün umarım işe yarar teşekkür ederim

X