Anladım peki kaç ayına kadar öyle emzirmiş bilginiz varmı acaba ?Bebeğiniz emmediği için süt üretmiyor olabilir. Görümcem de aynı problemi yaşamış hatta iki çocuğunu da tek göğsüyle emzirmiş diğer memeyi kabul etmemiş çocukları.
kesin bir şey söyleyemem ama 20 ay civarı diyebilirim. Bu aralar gittiğim her doktor 6 aydan sonra emzirmek anneye eziyet, bebek alacağını alıyor 6 aydan sonra bıraksan iyi olur diyor. Hiç endişelenmeyin bebeğiniz sütten alması gerekeni almıştır zatenAnladım peki kaç ayına kadar öyle emzirmiş bilginiz varmı acaba ?
Anladım peki kaç ayına kadar öyle emzirmiş bilginiz varmı acaba ?
Yuh artık kim saçmalamış öylekesin bir şey söyleyemem ama 20 ay civarı diyebilirim. Bu aralar gittiğim her doktor 6 aydan sonra emzirmek anneye eziyet, bebek alacağını alıyor 6 aydan sonra bıraksan iyi olur diyor. Hiç endişelenmeyin bebeğiniz sütten alması gerekeni almıştır zaten
Çok denedim ama olmadı malesef hiç birşey işe yaramadıEmzirme sanatı grubu var facede. Oraya üye olun. Tek göğüs emen bebekler de var. Yeter ama pozisyon değişikliği vs denediniz mi?
sağım yaptığımda 5 damla flan çıkıyo sürekli sağım yapsam artma olurmu sizceSodyum biriktiği için tuzlu olmuştur süt
Sağım yapın o memeden, alıştırma bardağıyla verin
Ayrıca farklı pozisyonlarda da deneyebilirsiniz
Saat başı 5-10 dk sağınSa
sağım yaptığımda 5 damla flan çıkıyo sürekli sağım yapsam artma olurmu sizce
Saat başı 5-10 dk sağın
Artar mutlaka
Sağım süresi değil sık olması daha önemli
Bir de biberonla vermeyin meme reddi yapıyor[/QU
Amerikada yapılan son araştırmalar bu sonucu gösteriyormuş. Söyleyenler de doktor ki 1-2 değil gittiğim her doktor aynı şeyi söyledi kızımı hala emzirdiğimi söylediğimde. Yalnız esas nokta karın doyurmak değil. Masada seninle aynı şeyleri yemeye başladığı vakit emzirmek boşuna diyorlar. 6 aydan sonra bebeğe tek katkısı karın doyurmak oluyormuş.Yuh artık kim saçmalamış öyle
Sağlık bakanlığı bile artık en az 2 sene emsin bebeler diyor
Emmek sadece karın doyurmak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?