Sol göğsümde ağrı var yardım lütfen

_NarCicegi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
7.819
1.534
248
arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır sol gögsümde agrım var özellikle üzüldügüm zamanlar oluyor
bunun yanı sıra ayaklarımda ve ellerimde şişlikler oluyor
halen gögsümde agrım var tahmini bilgisi olan yardım edin lütfen

evet hızlıda yürüyemem pek kasıklarıma dogru agrı giriyor hızlı yürüdügüm zaman

Bu aralar her gün suda eriyen aspirin kullan.
Gidebiliyorsan dr'a bir git bence. Hiç değilse aile hekimine, o da değilse eczacıya bir danış. Onlar da semptomlara aşina oluyor, tansiyonuna bakar, bir şey yapar.
Muhtemelen bir şey yoktur, aşırı stresten oluyor genelde.
İhmal etme ama tamam mı?

yardımınız için t.eder,m dr gitmeyi düşünüyorum ama bu ara biraz ertelemem lazım
ecz.görüşüyüm o da ben2sene çalıştım şuan ecz.dair pek hatırladıgım bişey olmadıgı için soruyum dedim

Yanlış anlaşılmasın, tıp eğitimim yok. Ama babam uzun süredir kalp hastası olduğu için kalple ilgili sorunlarla ilgiliyim biraz.
Suda eriyen aspirin kanı sulandırarak kalbi ferahlatıyor, olası bir tıkanmayı da engelliyor. Önlem olarak sıkıntı hissettiğinizde içmenizi tavsiye ederim.
Öğrenciliğimde yoğun göğüs ağrısı ben de yaşamıştım, bir hafta sürmüştü. Gittiğim doktor, aşırı stres, kahve ve uykusuzluktan mide problemi yaşadığımı, bazı tür mide sorunlarının kalp ağrısı gibi algılandığını söylemişti. Bu da aklınızda bulunsun.
İyi akşamlar.

ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim
babanızada geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…