Sistit olsaydı idrarınızda çok yanma olurdu ben çok çektim çünkü büyük ihtimalle üşüttüğünüz için böbreğiniz ağrıyor olabilit ya da kum dokuyorsjnuzdur. (Benimki sadece tahmini başıma çok defa geldi çünkü en iyisi üroloji doktoruna gidin o size daha net açıklama yapar)Lütfen yazımın yerini hemen değişmeyin cevap alabilmek için bu konuya yazıyorum.
Regldim dün son günüydü ve bogaz ağrim öksürüğüm vardi üşütmüştüm sanırım. Aksama dogru bogaz ağrım için limon, sirke, maydanoz karışımı yapıp verdi iş arkadaşım kendiside içti, ben sadece bir bardagın 2 parmak hizası kadar içtim. Ardından 10 20 dakika sonra aniden sol böbrek tarafım şiddetli bir şekilde ağrımaya başladı 3 4 saat sürdü agridan aglayacak seviyedeydim. birazda bulantim vardı. işten erken çıkıp acile gittim. Acildeyken kustum. Tahlil falan yapmadılar sadece karnıma dokundu falan sistit vardır dedi ilaç yazdı gönderdi, ağrı kendiliginden geçti hastanedeyken kustuktan sonrada biraz daha rahatladim. ama ağrı suan hafiften var.
doktor sistit dedi ama benim idrarımda falan yanma yok.
Acaba neden olmuştur. Limon, sirke, maydanoz karışımı böbreğimi agritmis olabilir mi?
Eğer geçmezse gideceğim ama acildeki doktor sistit diye ona göre ilaç verdi içsem ve sistit değilsem bir sorun olur muSistit olsaydı idrarınızda çok yanma olurdu ben çok çektim çünkü büyük ihtimalle üşüttüğünüz için böbreğiniz ağrıyor olabilit ya da kum dokuyorsjnuzdur. (Benimki sadece tahmini başıma çok defa geldi çünkü en iyisi üroloji doktoruna gidin o size daha net açıklama yapar)
Dediği gibi sistit olabilir mi acaba? Eğer ağrı geçersede böbrek taşından şüphelenmeli miyim?Ultrason cekseydi keske maydonuz un sokdurucu özelligi var , belki bobreklernizde kum yada taş vardir. Bende bi ara kekik iciyordum tas varmis bobregimde oynatmiş ama inanilmaz bi agri midesi bulaniyor insanin bi dogum yapdim bobrek sancisi daha zor o kadar diyim cok gecmis olsun
Sorjn olacağını zannetmiyorum antibiyotik vermiştir size yada şase ben çok istim onlardan bende yanma olduğu icin iyi gelmişti ama sizin böyle bir sorununuz yok içmek mantıklı gelmiyor bana ve Ben böbrek ağrısını çok çektim kum döküyorum diye ve nekadar serum ilaç verildiysede geçmiyordu eğer sizdede böyle birsey varsa çok bi ise yarayacağını sanmıyorumEğer geçmezse gideceğim ama acildeki doktor sistit diye ona göre ilaç verdi içsem ve sistit değilsem bir sorun olur mu
Sistit sanmiyorum ama tabiki dr daha iyi bilir , siz yinede randevu alin bi görunun sistit oyle sanci yapcani sanmiyorum ama bobrekde kum yada taş varsa of off off oyle bi sanci yokDediği gibi sistit olabilir mi acaba? Eğer ağrı geçersede böbrek taşından şüphelenmeli miyim?
Evet çünkü tahlil yapmadan sistit dediDoktora inanmayıp bize mi soruyorsunuz ya
Eğitim araştırma antalyaİdrar tahlili yapmayıp sistittir mi dedi? Nereye gittiniz ya ?
Eğitim araştırma antalya
Idrar yolu enfeksiyonunda idrarda yanma olmal zorunda degil. Enfeksiyon bobreklerime yurumustu ama yanma yoktu. Kasikta dayanilmaz bir agriyla acile gitmistim. Kanda crp baktirmak iyi olabilir. Atesiniz yoksa kolay atlatirsiniz gibi. Benim atesim de vardi baya.Lütfen yazımın yerini hemen değişmeyin cevap alabilmek için bu konuya yazıyorum.
Regldim dün son günüydü ve bogaz ağrim öksürüğüm vardi üşütmüştüm sanırım. Aksama dogru bogaz ağrım için limon, sirke, maydanoz karışımı yapıp verdi iş arkadaşım kendiside içti, ben sadece bir bardagın 2 parmak hizası kadar içtim. Ardından 10 20 dakika sonra aniden sol böbrek tarafım şiddetli bir şekilde ağrımaya başladı 3 4 saat sürdü agridan aglayacak seviyedeydim. birazda bulantim vardı. işten erken çıkıp acile gittim. Acildeyken kustum. Tahlil falan yapmadılar sadece karnıma dokundu falan sistit vardır dedi ilaç yazdı gönderdi, ağrı kendiliginden geçti hastanedeyken kustuktan sonrada biraz daha rahatladim. ama ağrı suan hafiften var.
doktor sistit dedi ama benim idrarımda falan yanma yok.
Acaba neden olmuştur. Limon, sirke, maydanoz karışımı böbreğimi agritmis olabilir mi?
Ultrason cekseydi keske maydonuz un sokdurucu özelligi var , belki bobreklernizde kum yada taş vardir. Bende bi ara kekik iciyordum tas varmis bobregimde oynatmiş ama inanilmaz bi agri midesi bulaniyor insanin bi dogum yapdim bobrek sancisi daha zor o kadar diyim cok gecmis olsun
Sorjn olacağını zannetmiyorum antibiyotik vermiştir size yada şase ben çok istim onlardan bende yanma olduğu icin iyi gelmişti ama sizin böyle bir sorununuz yok içmek mantıklı gelmiyor bana ve Ben böbrek ağrısını çok çektim kum döküyorum diye ve nekadar serum ilaç verildiysede geçmiyordu eğer sizdede böyle birsey varsa çok bi ise yarayacağını sanmıyorum