- 10 Mart 2020
- 266
- 87
- Konu Sahibi Minnoskedim
Gerçekten bu doğru mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ana ben sok peki ben baş parmağı mi çekip atsam bakar mısınız ? Bende bı çok harf var çözemedimBende esimin bas harfi var. Dogrumu tesadufmu uydurmami bilmem
O zaman yalan hahahaha bu durumBende kocaman bir E harfi var. Amann Allahım eşimin adında e yok ki
Bende var da ne oluyor ahahhahahahahaBende niye harf yok yav
N A Y var gibiEki Görüntüle 2968157
Ben anlamadım sanki N ve Y harfi var
Ohaa bu harfler doğru çıkarsa ben sokN A Y var gibi
Yok aman sakın kalın vala çıkar ma birşeyBende aynı harften iki tane var ve gerçekten eşimin adının baş harfi. Eşim gelsin onun da parmağına bakayım, benim adımın baş harfi yoksa cıngar çıkarayım kim o zilli diye.
Biri var y ve N soy işimde var A da ismin içindeOhaa bu harfler doğru çıkarsa ben sok
Bu harflerden bi aday var miOhaa bu harfler doğru çıkarsa ben sok
Gercekten var kuzum hatta yarın ilk buluşma var hatta ins olumlu olur dua edin banaBu harflerden bi aday var mi
Anaaa bazılarında var bazılarında yok garip bı durumInstagram'da görmüştüm bu akımı, bir bakayım dedim iki parmağım da da Y harfi eşimin baş harfi de Y tesadüf müdür bilemem
Aaa cidden bazılarında hiç yok bende anlamadımDoğru değil ben evliyim ve eşimin baş harfini göremedim