Boyun duzlesmesı için yastık kullanın imkanınız varsa yüzmeye gidin boyun düzleşmesi masum değil heryerınız uğuşurArkadaşlar 2020 yılında corana oldum, aynı zaman diliminde bu verdikleri sıtma ilacını içtim ve çarpıntı nedeniyle acile gittim ve o dönemde antidepresan (lustral) ilacımı bırakmıştım. O günlerden sonra sol bacağımda uyluk kısmında yani üst kısımda seyirme meydana geldi. Bu 2 yıl falan ara sıra ataklarla devam etti. Nörolojiye gittim tetkikler yapıldı sonuç alamadım özellikle son 3 aydır sol bacağımda uyuşma karıncalanma hiç geçmiyor. Aynı zamanda boyun düzleşmem ve skolyozum var bunun sebebi ne olabilir deliricem. Kalp damarla alakalı bir durum olursa diye korktum açıkçası ama doktor sanmıyorum b vitamini takviyesi yapalım dedi ama düzelmiyor. Hatta kafamın tam ortasında da uyuşma oluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Beyin sinirle mi alakalı kalp damarla mı alakalı vitaminlerle mi alakalı yoksa skolyoz mu neden olabilir bu nolur yardım edin
Bunun için ortopedik yastık kullandım ama herhangi bir tedavi görmedim. Fizik tedavi veya egzersiz vs. Ciddi bir durum diye düşünmüyordum açıkçası gerçekten uyuşma yapar mı vücudumdaBoyun duzlesmesı için yastık kullanın imkanınız varsa yüzmeye gidin boyun düzleşmesi masum değil heryerınız uğuşur
Evet ben 20 gun baş parmağımı kaybettim sandım artık son noktama geldim dedim felç oluyorum yavaş yavaş. .ellerim kitlendi kaldı yağla yaktım kendımı ocak başında Hergun boyun hareketleri yapıyorum . Yüzmeye gidiyordum gebe kalınca bıraktım bunu alın çok fark goruceksınızBunun için ortopedik yastık kullandım ama herhangi bir tedavi görmedim. Fizik tedavi veya egzersiz vs. Ciddi bir durum diye düşünmüyordum açıkçası gerçekten uyuşma yapar mı vücudumda
Link açılmıyor özelden mesaj atar mısınız? Şuanda iyi misiniz hareketler ve yüzme iyi geldi mi?Evet ben 20 gun baş parmağımı kaybettim sandım artık son noktama geldim dedim felç oluyorum yavaş yavaş. .ellerim kitlendi kaldı yağla yaktım kendımı ocak başında Hergun boyun hareketleri yapıyorum . Yüzmeye gidiyordum gebe kalınca bıraktım bunu alın çok fark goruceksınız
Sloth Bedding Slothy Visco Ortopedik Boyun Düzleşmesi Boyun Ağrısı Destekli Rahat Uyku Yastığı, 50x70 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sloth Bedding Slothy Visco Ortopedik Boyun Düzleşmesi Boyun Ağrısı Destekli Rahat Uyku Yastığı, 50x70 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok iyiydim ugusmalarım %90 a kadar azaldı parmaklarındaki kitlenmeler tamamen bittiLink açılmıyor özelden mesaj atar mısınız? Şuanda iyi misiniz hareketler ve yüzme iyi geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?