sol ayak başparmağımda uyuşma var

BenArabesk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
4.605
55
0
Diğer
merhaba arkadaslar sol ayak başparmağımda uyuşma var.. 4gunden beri yaklaşık..herahngi bi acı hıssıyatı yok ancak benı rahatsız etmeye basladı..

nedeni nedir?ne yapmak gerekir ki bu uyusukluktan kurtulmalıyım??

emin değilim ama belinizle alakalı olabilir.bacakta ağrı yada ayak parmaklarında uyuşma hissiyatsızlık olabilir.bazen belde ağrı olmayabilir.beyin cerrahına görünün.

tşk ederim cvp verdiğiniz için,bayram öncesi agır işler yapmıstım siz bel filan deyince aklıma geldi.. umarım fıtık filan değildir..

dediğiniz gibi başka bişeyde olabilir bi üniv hastnesine gideyim en iyisi.

geçmiş olsun arkadaşım el ve ayak bileklerinde yada baş parmak uyuşmaları sinir sıkışmasıda olabilir uyuşmanın yanı sıra karıncalanma gibi başka belirtilerde varmı

tşk ederim ,sadece ayak baş parmağımdı ancak geçen yine bazayı kaldırmam gerekti o zaman da sol ayağımın altı yani tabanı olduğu gibi uyuşmaya başladı 2 saat sonra kendilinden geçti.
dediğiniz gibi sinir sıkışması oldu büyük ihtimal henüz gidemedimde doktora burda havalar cok kötü. şimdi yine bazayı kaldırmam gerek ancak gözümü karartamadım işte akşama eşimi bekliyorum,iş yaptırtcam ona :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…