- 14 Haziran 2015
- 7
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi GulizarGulce
8 aylik tan önce hiç gelmedi ilk o zaman gördü korkutacak bişey yapmasına bile fırsat yoktu görür görmez başladı zaten ağlamaya. Evet uzun boylu zaten sporcu normalde vücut yapısı iri ama babası da aynı yapıda8 aylıktan önce gelmişmiydi.bebeğin aklında kalırmı bilemem ama korkutacak bişey yapmış olabilirmi yada arkadaşınız çok uzun yapılı falanmı.aklıma bunlar geldi.
Her seferinde ağladığı için sevemedi o da ilgisini çekmek için balon veriyor yiyecek veriyor ama işe yaramadı inşallah alışır :)Benim oğlumda teyzemi görünce ağlardı hemde ne ağlama. Kriz geçirirdi resmen. 1,5 2 yaşına kadar sürdü. Sonra alıştı. Şimdi araları çok iyi. Bazen sebepsiz birini mimleyebiliyor bebekler. Arkadaşınız hiç kucağına falan aldı mı?
Üstüne gidip sevdirmeye çalışmayın bence.
Yok hayır dikkat çekecek hiç birşey yok taktı resmen onabenim kızım 2.5 yaşında dedesini gördüğü zaman çok ağlıyor kaçıyor içeri girmiyor normalde tanımadığı birine gider kendini sevdirir ama dedesine hiç yaklaşmıyor biz yüzünde 2 tane ben olduğu için korktuğunu düşünüyoruz arkadaşının yüzünde bebeğinin dikkatini çekicek bişe varmı
benım kızımda halasına oyle yapıyodu onu gorunce cıglık atıyodu evın ıcınde olunca durmuyodu bagırıyodu gorumcem cok agladı neden boyle dıye smdı duzeldı araları cocuklar hıssedermıs sız sevmıyosanız :) benm kızım hıssettı yanı :)17 aylık bir kızım var. Eşimin bize gidip gelen çok sevdiğimiz bir arkadaşı bebeğim 8 aylıkken bize gelmişti kızım onu ilk gördüğü an çığlık atarak ağlamaya başladı bizde yabancı olduğu için ağladığını düşündük üzerine düşmedik daha sonra tekrar bize geldi yine aynı şekilde korkmuş gibi bağırarak ağlamaya başladı enteresan olan sadece ona yapıyor başka hiç kimseye yapmıyor en son bugün geldi yine arkadaşımız ben büyüdü artık yapmaz diye düşünürken daha kapıda görür görmez hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı kalp atışları hızlandı ve yüz ifadesi sanki korkunç bişey görmüş gibi ayrıca arkadaşımızın görünüşünde de anormal bişey yok aksine çok düzgün görünüşlü bir beyefendi ve o da bu duruma çok üzulüyor yazık ağlamasın diye balkonda oturdu içeri bile gelmedi.
Ben 5aylık hamıleyken esimle bosanacaktk görümcem yuzuden sacmasapan seylere alınıp kavga etmstı ozaman cok zor gunler yasadm kızım hissetti dıyorumBizim göremediğim bişeyler mi görüyolarki acabagarip bi durum