Sokakta kulağı kesilmiş yavru köpek buldum.

Fazla fazla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
147
185
Markete giderken çocukların elinde gördüm daha gözleri bile açılmıyor ve kulaklarını kökten kesmiş adamın biri çöpe atacakken bi çocuk almış.Ayy içim cız etti.Cocuklarda kalsa kesin ölürdü ki cocuklerin anneleri "haram haram"diye çocukları azarladı.Vicdanım el vermedi eve getirdim biraz buyuyene kadar bakicam.Ancak annem...Haram diycek kapı önüne koyucak.Nasıl bir yol izleyeyim?yavru köpeğe nasıl bakılır?yaralı yarın veterinere götürecem cok para gider mi malum ogrenciyim kredi ile geciniyorum.

Eve Geldiğimden beri kucagimdan inmiyor indirdikce aglamaya benzer cikariyor kucağa alinca duruyor.kucagimda uyuyor suan ama sürekli sarsılıyor.Daha dogru düzgün ayakta duramiyor ve gozleride tam açık degil düşünün ne kadar küçük .Cok aç diye süt vermek istedim ama tastan icemiyor evde biberon yok diye pet siseye süt koyup pet sisenin agzinada balon gecirip iki üç delik açtım ancak o şekilde emebildi biraz ama hala ac sanirim ağzını sapirdatip duruyor.Ya ama bebek gibi buuu.Be ilk defa hayvan aldım eve

Bi fikrim Yok benim davranışınız için tebrik etmek istedim. Ağlaması hem canının yanmasından hem de ufak olduğundandır arkadaşım yaşamıştı bu durumu anne arıyorlar. İnşallah bakabilecek birini bulabilirsiniz

Ben anlayamadım neden haram?
Bu sevabın neresi haram?
Veterinerde çok tutmayacağını düşünüyorum, yaptığınız hem olgunluk hem kendinize bir arkadaş.

Bir veterinere götürün derim. Tedavisini yapsınlar.
Ve bırakmayın diycem ama aileniz kabul etmiyor ise sokak hayvanları ile ilgilenen sahiplendiren siteler var oraya face instagramdan ilanalr verin ilgilenen gelip alsın sizden.
Yazık ya onlarda bir can.
Çocuklarına oyuncak ediyorlar bu hayvanları sesleride çıkmıyor annelerin. Merhamet aşılamıyorlar.
Allah sizden razı olsun. Bir iki gün misafir edin tanrı misafiri o.

Bi fikrim Yok benim davranışınız için tebrik etmek istedim. Ağlaması hem canının yanmasından hem de ufak olduğundandır arkadaşım yaşamıştı bu durumu anne arıyorlar. İnşallah bakabilecek birini bulabilirsiniz
Umarim bulurum ama bulundugun şehir itobari ile pek sanmam sahiplenen ciksa

Bir veterinere götürün derim. Tedavisini yapsınlar.
Ve bırakmayın diycem ama aileniz kabul etmiyor ise sokak hayvanları ile ilgilenen sahiplendiren siteler var oraya face instagramdan ilanalr verin ilgilenen gelip alsın sizden.
Yazık ya onlarda bir can.
Çocuklarına oyuncak ediyorlar bu hayvanları sesleride çıkmıyor annelerin. Merhamet aşılamıyorlar.
Allah sizden razı olsun. Bir iki gün misafir edin tanrı misafiri o.
Ailede sınırları zorlayabildgim kadar evde bakicam biliyom ki daa yavru halde biraksam kesin öldürülecek.umarim bulunur bakacak birileri

Umarim bulurum ama bulundugun şehir itobari ile pek sanmam sahiplenen ciksa

Yaptığınız davranış çok güzel yüreğinize sağlık. Yaşadığınız yer Yalova gözüküyor.Belli olmaz şansınızı deneyin küçük yer olduğu için ilgilenene daha çabuk ulaşırsiniz. Haram diyecekleri bir bölge olduğunu da sanmıyorum

Yaptığınız davranış çok güzel yüreğinize sağlık. Yaşadığınız yer Yalova gözüküyor.Belli olmaz şansınızı deneyin küçük yer olduğu için ilgilenene daha çabuk ulaşırsiniz. Haram diyecekleri bir bölge olduğunu da sanmıyorum
Suan yalova da degilim malesef.Orfa olsaydim işim cok rahat olurdu.

Suan yalova da degilim malesef.Orfa olsaydim işim cok rahat olurdu.
Anladım kusura bakmayın yanlış anlamışım. Maalesef haklısınız köpek eve sokulmaz haram günah bereket kaçar diyen çok kesim var. Herkesin kendi inancı tabi de ne bileyim yaradanin yarattığından merhameti neden esirgeyelim. Yeterince acı çekmiş yavru zaten.

Bugünlük sütü sulandırıp,şırıngayla da içirebilirsiniz. Çişi de siz yaptırmalısınız,yapamıyordur kendi kendine gözleri henüz açılmamışsa..
Ve sıcak tutmanız çok önemli. Sıcak su torbası,yoksa pet şişeye sıcak su koyup havluya sarın ve yanına koyun..

Anladım kusura bakmayın yanlış anlamışım. Maalesef haklısınız köpek eve sokulmaz haram günah bereket kaçar diyen çok kesim var. Herkesin kendi inancı tabi de ne bileyim yaradanin yarattığından merhameti neden esirgeyelim. Yeterince acı çekmiş yavru zaten.
Katılıyorum size.Yazık günah can candır.Bn sanmam ki benim canimin acimasi ile bu yavrunun acimasi arasinda pek bi fark oldn

Bugünlük sütü sulandırıp,şırıngayla da içirebilirsiniz. Çişi de siz yaptırmalısınız,yapamıyordur kendi kendine gözleri henüz açılmamışsa..
Ve sıcak tutmanız çok önemli. Sıcak su torbası,yoksa pet şişeye sıcak su koyup havluya sarın ve yanına koyun..
Eski bi battaniyenin üstüne yatirmistim sıcak bi yerdr onu da yaparım teşekkür ederim riniz için

"haram haram" hm anladim. o köpege onu yapanlarin da Allah bin belasini versin ne diyim.

X