- 4 Aralık 2016
- 147
- 185
- Konu Sahibi Fazla fazla
Markete giderken çocukların elinde gördüm daha gözleri bile açılmıyor ve kulaklarını kökten kesmiş adamın biri çöpe atacakken bi çocuk almış.Ayy içim cız etti.Cocuklarda kalsa kesin ölürdü ki cocuklerin anneleri "haram haram"diye çocukları azarladı.Vicdanım el vermedi eve getirdim biraz buyuyene kadar bakicam.Ancak annem...Haram diycek kapı önüne koyucak.Nasıl bir yol izleyeyim?yavru köpeğe nasıl bakılır?yaralı yarın veterinere götürecem cok para gider mi malum ogrenciyim kredi ile geciniyorum.
Eve Geldiğimden beri kucagimdan inmiyor indirdikce aglamaya benzer cikariyor kucağa alinca duruyor.kucagimda uyuyor suan ama sürekli sarsılıyor.Daha dogru düzgün ayakta duramiyor ve gozleride tam açık degil düşünün ne kadar küçük .Cok aç diye süt vermek istedim ama tastan icemiyor evde biberon yok diye pet siseye süt koyup pet sisenin agzinada balon gecirip iki üç delik açtım ancak o şekilde emebildi biraz ama hala ac sanirim ağzını sapirdatip duruyor.Ya ama bebek gibi buuu.Be ilk defa hayvan aldım eve
Eve Geldiğimden beri kucagimdan inmiyor indirdikce aglamaya benzer cikariyor kucağa alinca duruyor.kucagimda uyuyor suan ama sürekli sarsılıyor.Daha dogru düzgün ayakta duramiyor ve gozleride tam açık degil düşünün ne kadar küçük .Cok aç diye süt vermek istedim ama tastan icemiyor evde biberon yok diye pet siseye süt koyup pet sisenin agzinada balon gecirip iki üç delik açtım ancak o şekilde emebildi biraz ama hala ac sanirim ağzını sapirdatip duruyor.Ya ama bebek gibi buuu.Be ilk defa hayvan aldım eve