- 5 Mart 2014
- 239
- 136
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
SANIRIM BİR ARA YASAKLANMIŞTI..İNSANLAR UYMADI BU KURALA..Kaç gündür evlen evlen bitemediler bu akşam 2 tane var üstelik... Bize o kadar yakın olmamasına rağmen çok ses geliyor. Silah sesleri de geliyor
-Nerde bu devlet diyorum- bunu yasaklamamanın mantığı nedir resmen çevre gürültüsü, kaç saattir ankara havaları eşliğinde ders çalışmaya calışıyorum. Bilmediğim oyun havası kalmadı
:) uğraşma... Parası olmayan düğün yapmasın kısmında takılı kalınmış plağın.Bayanlar sakinn :)
Aksini iddaa etmedim.
Benim fikrim benim görüşüm iki tarafın da haklı olduğu yönünde.
Sizin yaptığınız yorumlarda sizin görüşleriniz saygı duyarım.
:) uğraşma... Parası olmayan düğün yapmasın kısmında takılı kalınmış plağın.
Asker eğlencesi de rahatsız ediyomuş üstelik. Vaaay bee..
Adam onca ay rahat uyusunlar diye uğraşıcak, bi gece uyuyamadılar diye dert olmuş. Ben istersem öleyim. Anası oğluna gönlünce veda etsin. Belki de son görüşü.
O değil beleş beleş demişler de sürekli, sokakta düğün yapılan semt nişantaşı değildir herhalde. Bu kadar paranız konuşuyorsa hayatlarınızda nezih semtlerimizden verelim.
Adam onca ay rahat uyusunlar diye uğraşıcak, bi gece uyuyamadılar diye dert olmuş. Ben istersem öleyim. Anası oğluna gönlünce veda etsin. Belki de son görüşü.
O değil beleş beleş demişler de sürekli, sokakta düğün yapılan semt nişantaşı değildir herhalde. Bu kadar paranız konuşuyorsa hayatlarınızda nezih semtlerimizden verelim.
Değil. Izinli oluyor birçoğu 11 kadar. Benim yaşadığım şehirde de var yaz.kis fark etmiyor yapıyorlar.Sitelerin içinde bile yapıyorlar artık.Bencede en iyisi salonda yapmak.SANIRIM BİR ARA YASAKLANMIŞTI..İNSANLAR UYMADI BU KURALA..
Aynentamam silah sesi felan anormal. tamam hergun hergun o gürültü olmaz ama benim anlamadıgım biri müzik dinledi şikayet biri balkonda güldü şikayet sokakta düğün yaptılar şikayet kapıyı sert carpıyolar şikayet vs.. ne kadar herşeyden şikayet etmeye meraklıyız ya..
Herkes ne kadar görgülü kurallara uyarak yaşıyormusta haberimiz yok bunu kimse alınmasın genelindede goruyorum bunları.
Doğru kimse kimseyi rahatsız etmesin eyvallah ama insanlarda biraz daha tahamüllü olsunlar bi zahmet ya. demiyorum ki her gün tepenizde tepinsinler ama hemen herşeyden rahatsız olmayada fazla meyilliyiz.
not. kendi fikrimdir herkesin fikri kendinedir.
hanimefendi söylediğiniz çirkin şeylerle mi düşünmüş oldunuz o askerleri he ?
Belki son görüşüymüs ne kadar olağan ne kadar kabullenmişsiniz böyle , o çocuğu ölüme gonderenlere yapın bu duygulu goygoylarınızı
çocuk neden ölsün demiyor da madem ölecek bi gece eğlensin diyor haspinallah ya
nişantaşında yaşamadığımiz için biz suçluyuz : )Ya gerçekten şu forumda ciddi anlamda okuduğunu anlamama sorunu var. Gerçekten var yani. Hala bir gece diyor ya. Bir gece değil, bir gece değil, haftada beş kere bunun yaşandığı yerler var bu ülkede. Benim yaşadığım yerde pek olmuyor ama olduğu zaman fıttırıyorum. Yok yani bundan rahatsız olmak için bir gece ya da haftada beş gece olması gerekmiyor. Bizim eskiden oturduğumuz evlerden birisi kapalı düğün salonuna yakındı. Orada yazın nerdeyse her akşam düğün olurdu, ondan rahatsız olmazdım hiçbir zaman çünkü adı üzerinde, düğün salonu. Sokaklar düğün yeri değildir, bunu anlamakta güçlük çekiliyor yani. Bunlara izin verilmemesi lazım, hadi verilse bile bari saat on gibi bitsin gece. Ne tahammülü arkadaş, ben geleyim senin evinin önünde davul zurna çalayım, kafan kazan olsun, tahammül eder misin? Bak tekrar söylüyorum, benim yaşadığım yerde sokak düğünü ara sıra olan bişey ama izin verildiği için bunu defalarca ve sıkça yapan yerler var. Ben burada diyebilirdim ya bana ne, evinde düğün olanlar düşünsün diye. Demem çünkü büyük bir bencillik etmiş olurum öyle söylersem. Azıcık medeniyet, saygı, görgü uğrasın şu ülkeye.
Boş yere yazdım bunu da, nasıl olsa okunuyor ama anlaşılmıyor.
Valla öyle. :)nişantaşında yaşamadığımiz için biz suçluyuz : )
Aynen
Sizin Türkçe öğretmeniniz kim?
Çocuk ölücek demişim öyle mi? Öööfff şimdi de siyasete getiriyosunuz "Algılayamadığınız mesajı"
o özgürlük, bu hak, diğeri bilmem ne.. ben de evde elektro gitarımı çalacağım bana ne! benim de bir gitarım var hepi- topu.. Rahatsız olan taşınsın diyeceğim, mümkünse Nişantaşı'na..
nisantaşına taşınmayanın tepesinde tepinilebilinir çünkü istemese zaten taşınırdı demekki seviyor
ağzın doluyken konuşma beybisi"ımı ınlırdı ınsan"