- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Ben bu durumda mağdur olana da hak veriyorum, hayatında bir gece yaşayacak olduğu eğlence yapana da hak veriyorum.
Yaz aylarında oluyor bu sorun genelde zaten. Kışın kimse çıkıp o soğukta eğlence vs yapmıyor.
Yani dediğim gibi iki tarafıda haklı görüyorum ben.
Hayır mecbur değilim pekela salonda tutabilirdim ama dediğim gibi bencilce bir düşünceyle bu benim günüm ve hayatımda 1 günüm diyip sokakta harika bir kına yaptım :) Pişmanmıyım değilim çok güzel anıları hatıraları oldu.peki mecbur musunuz böyle eğlenmeye
Çok güzel bir yorum olmuş, çok güldüm sağ olun vallahi.sokak düğünleri sanıldığı kadar ucuz olmuyor,bir kere çalgıcı çengici,sandalye,pasta,limonata,ışıklar,yemekli olursa yemek parası bilmem ne bir sürü şeye para veriliyor..
Arabesk bir milletiz biz maalesef.Sen evleniyorsun diye ben neden ümit besen dinliyim,ne diye Şaziye de kaçmış Osman a eşliğinde uyuyayım dimi ..
Olmuyor mu sade bir nikah ya da sade bir tören yok illa danalar gibi bağırıcaz,deli dürtmüş gibi sokaklarda göbek atacaz neden çünkü bilmem kimin kızı evleniyor
Dur ben de şu konuya 'sokak düğünlerine karsıyım, görgüsüzler' yazayım da köylü gibi görünmeyeyim.
Çok güzel bir yorum olmuş, çok güldüm sağ olun vallahi.Yetmedi kardeşime gösterdim, yerlere serildik
Ama haklısınız yani, sünnet edilenle, evlenen yetti artık bu sene de bize yani.
Hadi evlilik duyuruluyor desek, çocuğun şeyi kesiliyor diye neden göbek atıyorlar anlamadım. Küçücük çocuğun etrafına doluşup tepinmek niye?
köylülükle ne alakası var her görgüsüzlük yapan köylüdür mantığı sizinki burda laf vurdurmaya çalışırken lafınızın nereye gittiğini hesaplayamamışsınız
Şimdi beni yadırgayan olacaktır da ben bu adetleri hiç sevemedim ya. Geleneksel bir aileye eş olursam naparım bilemiyorum witchMahsun kırmızıgül ün Ellerin kadınısaaaannnnn sana dönemeeeymmmmm duydu bu kulaklar
Hayır nasıl bir mantık anlamam,memeler baş kaldırmış eşliğinde müstakbel karısıyla, kafasında kravat hoydur hoydur oynayanamı ararsın ,arabada 5 evde 15 nidalarıyla babasıyla zıplayan gelin mi
Kanter içinde ordan oraya savrularak kalça sallayan gelin babalarını da anlamam vesselam gerçekten fenayız biz bu konuda
aynen valla bıktım bende gecenin bir yarısı silah sesleri çocugum korkuyor bu seslerdenKaç gündür evlen evlen bitemediler bu akşam 2 tane var üstelik... Bize o kadar yakın olmamasına rağmen çok ses geliyor. Silah sesleri de geliyor
-Nerde bu devlet diyorum- bunu yasaklamamanın mantığı nedir resmen çevre gürültüsü, kaç saattir ankara havaları eşliğinde ders çalışmaya calışıyorum. Bilmediğim oyun havası kalmadı
Ankarada bu çok ünlü sanırım 1 yıldır ankaradayım haftaiçi bile sürekli sesler duyuyorum.Kaç gündür evlen evlen bitemediler bu akşam 2 tane var üstelik... Bize o kadar yakın olmamasına rağmen çok ses geliyor. Silah sesleri de geliyor
-Nerde bu devlet diyorum- bunu yasaklamamanın mantığı nedir resmen çevre gürültüsü, kaç saattir ankara havaları eşliğinde ders çalışmaya calışıyorum. Bilmediğim oyun havası kalmadı
Ayşe'nin hayatında sadece bir gece, Fatma'nın hayatında sadece bir gece derken senin benim koca yazımdan kaç gece böyle böyle çalınıyor. Kul hakkına girildiğini düşünüyorum ben, gece 12ye kadar eğlence yapmak nasıl bi'şey, haftada 4 gece en azından yapıldığını düşün oturduğun yerde, ee ne olacak? Onların bir gecesi bizim kaç gecemiz oluyor. İnsanların hakkına giriyorlar.Ben bu durumda mağdur olana da hak veriyorum, hayatında bir gece yaşayacak olduğu eğlence yapana da hak veriyorum.
Yaz aylarında oluyor bu sorun genelde zaten. Kışın kimse çıkıp o soğukta eğlence vs yapmıyor.
Ben bu durumda mağdur olana da hak veriyorum, hayatında bir gece yaşayacak olduğu eğlence yapana da hak veriyorum.
örneğin ben de hayatımda bir gece yaşayacağım. sevgilim beni terk etti ve ben sokakta böğüre böğüre ağlamak, açıp arabesk müzik dinletmek, arkadaşlarımı toplayıp "küfür etmeden" sevgilime veryansın etmek istiyorum.Ben bu durumda mağdur olana da hak veriyorum, hayatında bir gece yaşayacak olduğu eğlence yapana da hak veriyorum.
Ayşe'nin hayatında sadece bir gece, Fatma'nın hayatında sadece bir gece derken senin benim koca yazımdan kaç gece böyle böyle çalınıyor. Kul hakkına girildiğini düşünüyorum ben, gece 12ye kadar eğlence yapmak nasıl bi'şey, haftada 4 gece en azından yapıldığını düşün oturduğun yerde, ee ne olacak? Onların bir gecesi bizim kaç gecemiz oluyor. İnsanların hakkına giriyorlar.
Gitsin salonda yapsın o zaman. Neden genci yaşlısı öğrencisi herkse dinlemek zorunda onun arabesk müziklerini. Kusura bakmayın da kimsenin başkasının hakkına girmeye hakkı yok. O gün ders çalışması gereken yarın sınavı olan öğrenci o bencil terbiyesizlere hak mı versin? Yatak döşek yatan yaşlısı genci, başı ağrıdan çatlayan onlara hak mı versin? Nöbetten çıkmış, sabaha tekrar işe gidecek olan doktoru hemşiresi asistanı, ona hak mı versin? Yada normal bir insan, ne sınavı ne nöbeti var, nede hastalığı; dinlemek zorunda mı kardeşim?
Bu yapılan bir TACİZDİR. Net.
Bir insanın özgürlüğü, diğeri kısıtlamayacak kadardır. Rahat bir akşam hakkını kimse kimseden alamaz? Yok onun tek özel günüymüşmüş. Ee hep oluyor tel o mu düğün yapıyor mahallede? Ben yaz sıcağında lys ygs çalışırken, dinlenirken, tv izlerken, hayatıma taciz edilmesini istemiyorum.
örneğin ben de hayatımda bir gece yaşayacağım. sevgilim beni terk etti ve ben sokakta böğüre böğüre ağlamak, açıp arabesk müzik dinletmek, arkadaşlarımı toplayıp "küfür etmeden" sevgilime veryansın etmek istiyorum.
tek bir gece acımı dibine kadar yaşamak istiyorum.
ve diyorum ki siz de benim bu yaptığıma saygı göstermek, hoş görmek zorundasınız.
olur mu sırf düğün olduğu için jandarma ya da emniyetin buna izin vermesi saçmalıktan başka bir şey değildir.
bu saçma uygulamaya bir an önce yasak getirilmeli.
ben nasıl bir gece eğlenmek istiyorum diyerek çalgıyı çengiyi getirip alem yapamıyorsam, diğeri de düğününü, kınasını kapı önünde yapamamalı.
eğlenmek isteyen için salonlar var, yapamayan da evinde kınasını yakar, geçer.
kimse, kimseyi böyle bir bencillikle kuşatamamalı.