- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Dilara ne kötü bir şarkıdır. Düğün şarkısı olarak çalmanın mantığı ne bende bunu anlamıyorum. Hayır madem dinlemek zorundayım en azından güzel bir şey çalın yahu
http://www.idare.gen.tr/gozler-sokak-dugunu.pdf
Arkadaşlar Prof. Dr. Kemal GÖZLER'in bu konudaki makalesi linktedir.
Kesinlikle okuyun ve haklarınızı, yapabileceklerinizi detaylı şekilde öğrenin.
arkadaş bulmuş.ilgili yönetmeliği bulmak lazım aslında çünki arayinca izinlidir diyorlar
paraları yoksa düğün yapmayıversinler, benim teyzem düğünsüz evlenmiş misal. ben tahammül etmek zorunda değilim.
iyi o zaman ben de çatlak ocağın patlak perşembesini kutlayacağım diye kurayım sokağın ortasına düğünü, vur patlasın çal oynasın, olur mu?
illa kına istiyorlarsa tutsunlar küçük bir kahve/cafe gündüz vakti istedikleri kadar eğlensinler ama gece sokakta olmaz.
ayıptır her şeyden önce.
ben kimsenin gürültüsünü hoş görmek zorunda değilim.
ne asker eğlencesini ne düğünü ne kına gecesini.
her şeyin bir adabı var.
köyde makul karşılanacak bir adeti şehrin göbeğinde yapmaya kalkarsanız olmaz.
daha kötüsü de var .Ringo Ringo şişeler daha kötü bir şarkı
Ringo Ringo şişeler daha kötü bir şarkı
izin varsa bişe yapamıyorlar yasal bir durum malesef
Kaç gündür evlen evlen bitemediler bu akşam 2 tane var üstelik... Bize o kadar yakın olmamasına rağmen çok ses geliyor. Silah sesleri de geliyor
-Nerde bu devlet diyorum- bunu yasaklamamanın mantığı nedir resmen çevre gürültüsü, kaç saattir ankara havaları eşliğinde ders çalışmaya calışıyorum. Bilmediğim oyun havası kalmadı
Ay neresi o şehir, yazları oraya taşınabilirim cidden
daha kötüsü de var .
Şiki şiki baba
izin mi?sokak düğünü için izin alındıgını pek sanmıyorum.hadi alınmış diyelim ama "silahlar patlıyor" diyorsun bu çok sıkıntılı bir durum.kesinlikle yasak zaten düğünde ateş açmak.her an çoluk cocuga,bir bebege falan gelebilir.bu sebeple bence polisi aramalısın kesinlikle
canım belediyeye şikayet ediyorsun gelip anında dağıtıyorlar.. yani bizim bağlı bulunduğumuz belediye yapıyor sağolsun.. polisler gece 11i bekliyorlar o saatten sonra asayiş sorunu olduğu için ondan önce müdahale edemiyorlar..Kaç gündür evlen evlen bitemediler bu akşam 2 tane var üstelik... Bize o kadar yakın olmamasına rağmen çok ses geliyor. Silah sesleri de geliyor
-Nerde bu devlet diyorum- bunu yasaklamamanın mantığı nedir resmen çevre gürültüsü, kaç saattir ankara havaları eşliğinde ders çalışmaya calışıyorum. Bilmediğim oyun havası kalmadı
Bende kına mı sokakta yaptım. Ve bunun için belediyeden ve polisten izin çıkarttırıyorsun. Yasal bir izin bu istediğiniz kadar şikayet etseniz de aksi bir durum yoksa müdahale etmezler. İzinlidir çünkü.
Siz ders çalışamamaktan yakınıyorsunuz haklısınız da ama onlar içinde sadece 1 gece böyle de düşünmek lazım.
Maddi durumları da olmayabilir falan filan yani.
Boşverin yaz aylarında biraz sakin olup dişinizi sıkın :)
Ulen ben bu konuyu açtığımda "onlar da insan"cılar "fakirler ne yapsın"cılar canıma okumuştu. Burda hangi şarkı daha kötü geyiği yapılıyor. Çifte standart var, kınıyorum.
İyi de siz yaptınız bitti, ertesi gün bir başkası geldi, yaptı, diğer gün bir başkası... Abartmıyorum, İstanbul'un göbeği diyeceğiniz muhitlerden birinde, her hafta sonu durmaksızın aynı teraneyi yaşadım. Yani o iş ne yazık ki ayda yılda bir güncük, ne var, diyebileceğimiz kadar basit olmuyor.Siz ders çalışamamaktan yakınıyorsunuz haklısınız da ama onlar içinde sadece 1 gece böyle de düşünmek lazım.
Maddi durumları da olmayabilir falan filan yani.
Boşverin yaz aylarında biraz sakin olup dişinizi sıkın :)
herkes için 1 gece bana her gece düğün bacıııııım
siz maddi durumdan dolayı mı sokakta yapmıştınız
size katılıyorm bende hic hoslanmıyorum gecen dolmustayım ara bir sokaktan geçerken bir evin onunde gelin cıkacaktı silah attılar dap dar sokak ya birisine gelse yanlıslıkla apartmanlarda var sokakta sinir oldum ve korktum!Kaç gündür evlen evlen bitemediler bu akşam 2 tane var üstelik... Bize o kadar yakın olmamasına rağmen çok ses geliyor. Silah sesleri de geliyor
İyi de siz yaptınız bitti, ertesi gün bir başkası geldi, yaptı, diğer gün bir başkası... Abartmıyorum, İstanbul'un göbeği diyeceğiniz muhitlerden birinde, her hafta sonu durmaksızın aynı teraneyi yaşadım. Yani o iş ne yazık ki ayda yılda bir güncük, ne var, diyebileceğimiz kadar basit olmuyor.
Ha bir de, polisten, belediyeden alınan iznin hükümsüz olduğunu ben de duymuştum ama tam aslını astarını bilmiyorum. Yine de şöyle düşünmek lazım, kafası ütülenen, huzuru kaçırılan, hakkına tecavüz edilen benim, yani taraflardan biri benim (biziz) o izin kime sorularak çıkarılıyor ki, mantıklı ve kabul edilebilir olsun?
İyi de siz yaptınız bitti, ertesi gün bir başkası geldi, yaptı, diğer gün bir başkası... Abartmıyorum, İstanbul'un göbeği diyeceğiniz muhitlerden birinde, her hafta sonu durmaksızın aynı teraneyi yaşadım. Yani o iş ne yazık ki ayda yılda bir güncük, ne var, diyebileceğimiz kadar basit olmuyor.
Ha bir de, polisten, belediyeden alınan iznin hükümsüz olduğunu ben de duymuştum ama tam aslını astarını bilmiyorum. Yine de şöyle düşünmek lazım, kafası ütülenen, huzuru kaçırılan, hakkına tecavüz edilen benim, yani taraflardan biri benim (biziz) o izin kime sorularak çıkarılıyor ki, mantıklı ve kabul edilebilir olsun?