sokakta eğlence yapmak neden yasak değil ?

Çatlak ocağın patlak perşembesini kutlamaya karar verirsen bizi de çağır Marilyn Neyi kutluyor bu hatunlar diye onlar düşünsün Dilara çalma ama olur mu

Görgüsüzlük tam anlamı ile . Balkonda otururlar gece 1 yüksek sesle konuşur kahkaha atarlar. Bunlara görgü nezaket dersi verilsin . Hatta ve hatta ev bile vermesinler.

daha kötüsü de var .
Şiki şiki baba

yok arkadaş KOPRA diye bir ankara şarkısı var ki

rütüklük

anlıyamadım bu adam ne diyor diye kardeşim göz kırptı sus diye sonra kulağıma dedi çok ayıp abla diye

yuh dedim sözlerine bakınca oynamaktan kafaları bir hoş ki ha bire kobra da oynadılar.

sokak düğünleri için izin alınır. jandarma bölgesindeyse jandarma değilse emniyetten... köy için bile alırlar...

ses çok diye şikayet edin... belli saati geçersede şikayet edin.. aman silah sesi duyarsanız kesin şikayet edin... ama izinli ve yasalsa yapacak birşey yok maalesef.

Bende kına mı sokakta yaptım. Ve bunun için belediyeden ve polisten izin çıkarttırıyorsun. Yasal bir izin bu istediğiniz kadar şikayet etseniz de aksi bir durum yoksa müdahale etmezler. İzinlidir çünkü.

Siz ders çalışamamaktan yakınıyorsunuz haklısınız da ama onlar içinde sadece 1 gece böyle de düşünmek lazım.
Maddi durumları da olmayabilir falan filan yani.
Boşverin yaz aylarında biraz sakin olup dişinizi sıkın :)

canım belediyeye şikayet ediyorsun gelip anında dağıtıyorlar.. yani bizim bağlı bulunduğumuz belediye yapıyor sağolsun.. polisler gece 11i bekliyorlar o saatten sonra asayiş sorunu olduğu için ondan önce müdahale edemiyorlar..
ama ortada silah atma gibi bir durum varsa kesinlikle polise şikayet etmelisin..

herkes için 1 gece bana her gece düğün bacıııııım

siz maddi durumdan dolayı mı sokakta yapmıştınız

Ulen ben bu konuyu açtığımda "onlar da insan"cılar "fakirler ne yapsın"cılar canıma okumuştu. Burda hangi şarkı daha kötü geyiği yapılıyor. Çifte standart var, kınıyorum.

demekki onlarda insancıların da sokağında bu yaz çok düğün olmuş : )

İyi de siz yaptınız bitti, ertesi gün bir başkası geldi, yaptı, diğer gün bir başkası... Abartmıyorum, İstanbul'un göbeği diyeceğiniz muhitlerden birinde, her hafta sonu durmaksızın aynı teraneyi yaşadım. Yani o iş ne yazık ki ayda yılda bir güncük, ne var, diyebileceğimiz kadar basit olmuyor.
Ha bir de, polisten, belediyeden alınan iznin hükümsüz olduğunu ben de duymuştum ama tam aslını astarını bilmiyorum. Yine de şöyle düşünmek lazım, kafası ütülenen, huzuru kaçırılan, hakkına tecavüz edilen benim, yani taraflardan biri benim (biziz) o izin kime sorularak çıkarılıyor ki, mantıklı ve kabul edilebilir olsun?

herkes için 1 gece bana her gece düğün bacıııııım

siz maddi durumdan dolayı mı sokakta yapmıştınız

Diyorum ya sen de haklısın :)
Yok maddiyattan değil bizde genelde dışarda olur, salondan ziyade sokak daha keyiflidir :) Zaten hemen hemen aynı masraf oluyor :)
Bizde 24:00 de bitirmiştik kınayı. Tavuk almada yapmamıştım çok geç oluyor saat diye.

Bu durumun birde trafik kesen tarafı var onlarada ayrıca deli oluyorum,birde asker eğlencesi diye sokağa kurulan koca koca kolonlarla hastamı var yaşlımı var demeden asıl silaha şekli, yahu eglenin kimse laf etmezde neden çevreni rahatsız ederek eglenirsin bende çok sinir oluyorum.

size katılıyorm bende hic hoslanmıyorum gecen dolmustayım ara bir sokaktan geçerken bir evin onunde gelin cıkacaktı silah attılar dap dar sokak ya birisine gelse yanlıslıkla apartmanlarda var sokakta sinir oldum ve korktum!

Parayla pulla ilgisi yok aslında. Kültürleri öyle sanıyorum.

Ben bu durumda mağdur olana da hak veriyorum, hayatında bir gece yaşayacak olduğu eğlence yapana da hak veriyorum.
Yaz aylarında oluyor bu sorun genelde zaten. Kışın kimse çıkıp o soğukta eğlence vs yapmıyor.
Yani dediğim gibi iki tarafıda haklı görüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…