sokakta eğlence yapmak neden yasak değil ?

ya 12 çok geç bir saat 7 de başladı daha dmein bitti bu akşamım çöp oldu yani
Akşamüstü 5-6da başlatıp gece 22.30a kadar falan izin verilmesi lazım. 7den 12ye kadar 5 saat neyin eğlencesi yani bu. 5 saatten aşağısı kesmezse dediğim saat aralıklarında yapılmalı.

En nefretlik durumlardan biri, hele de silah atma olayı.. Daha geçen karşı komşu sünnet düğünü yaptı 2 gece silah atıp durdu tam bizim evin önünde bir de.. Eğilip gezdim evde korkudan.. Yok kuru sıkıymış bilmem ne.. Şikayet edecektim de annemler kötü olmasın diye bir şey demedim. Ben küçükken bir düğünde havaya ateş açılmıştı, şu mermi kovanı mı neyse işte benim kafama gelmişti de kanamıştı, mermi de olabilirdi Allah korusun.

sokak düğünleri sanıldığı kadar ucuz olmuyor,bir kere çalgıcı çengici,sandalye,pasta,limonata,ışıklar,yemekli olursa yemek parası bilmem ne bir sürü şeye para veriliyor..
Arabesk bir milletiz biz maalesef.Sen evleniyorsun diye ben neden ümit besen dinliyim,ne diye Şaziye de kaçmış Osman a eşliğinde uyuyayım dimi ..
Olmuyor mu sade bir nikah ya da sade bir tören yok illa danalar gibi bağırıcaz,deli dürtmüş gibi sokaklarda göbek atacaz neden çünkü bilmem kimin kızı evleniyor

Akşamüstü 5-6da başlatıp gece 22.30a kadar falan izin verilmesi lazım. 7den 12ye kadar 5 saat neyin eğlencesi yani bu. 5 saatten aşağısı kesmezse dediğim saat aralıklarında yapılmalı.

yani ellerinden gelse sabaha akadar yapacaklar ... ben o izin veren belediyenin de kaymakamın da valiliğin de hespini öpüyorum yani

ya bu gelinle damat birbirini dürtecek diye neden önce tüm mahalleyti bi dürtüyorlar nedeeen

Sokağın tapusu o sokakta ikamet eden herkese aittir, tek bir kişi gelip diğer insanların huzurunu bozup, kimseyi rahatsız edemez.
Bundan 4 ay önce babam rahatsızdı şimdi vefat etti ve biz gece sık sık hastaneye gidiyorduk..Acil bir durum olsa aracımı çıkaramayacaktım, ambulans çağırsak ambulans giremeyecekti..

Trafiği engeller şekilde kimse "istediği düğünü" yapamaz arkadaşım. Yasaktır.

İnsanları rahatsız edene kadar kimse bangır bangır tepinemez apartman önlerinde..

Çalışanlar var, bebekler var, hastalar var, evinden cenaze çıkan ve tebarekesi olan insanlar var..Bir sürü sebep var..
Kimse çekmek zorunda değil..

Paraya bağlamadım, parası olmayan evinde yapsın eğlencesini dedim..Param olmasa asla insanların ikamet ettiği sokağın ortasında, trafiği engelleyecek şekilde yol üstünde düğün yapmazdım..
Böyle bir lüksü yok kimsenin. Bu kadar basit.

Valla çeri, hiç biri gariban gibi durmuyor..Hepsinin elinde iphone 6, altlarında son model arabalar..Gariban insan 1500 lira verip kirada oturamaz, misal yani..

11 de bitse iyi, öyle arsız insanlar var ki, hafta içi olmasına rağmen 1 lere kadar tepineni gördüm..

Ayıptır..Her şeyden önce yasaktır bu.

Oooo asker eğlencesiyse hiç laf yok. Helali hoş olsun. Allah sağ salim gelmeyi nasip etsin evlatlarımıza.

Sizinkiler gariban değil barbarmış anladım şimdi.

ya bu gelinle damat birbirini dürtecek diye neden önce tüm mahalleyti bi dürtüyorlar nedeeen

Dedim işte arabeskiz biz isteyen kabul etsin isteyen etmesin İlla her şeyi bağırarak,duyurarak yapıcaz,şu seçim otobüslerinden,sokak düğünlerinden,sokak satıcılarından kurtuldum gelip yurt dışına yerleştim Tavsiye ederim ..

Sokak sakinlerinin büyük ihtimal bana kufrettiklerini rahatsız olduklarını camlardan kötü kötü baktıklarını bile bile eglenemezdim ben..
Bütün sokağı zorla düğününe davet ediyorsun resmen..
Maddi güçleri buna yetiyor kısmını bilemiyorum gerçekten öyle mi yoksa sokak işi yazın hoşlarina mi gidiyor bilemedim..

gelişmemiş ülke vatandaşı olmak zor bacım

hahhahaha

bizde kızkardeşimle havai fişeklere bu yorumu yapıyoruz

hay o fişekler onların......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…