Sokakta dans eden Filistin'li kız sosyal medyanın gündemi oldu

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.397
15.714
198
İtalya'da sokak sanatçısının müziğini dinleyen Filistinli bir genç kız, babasının ısrarıyla mükemmel bir dans performansı sergiliyor

Filistinli genç bir kız ve babası, sokakta gezerken gördükleri keman çalan bir sokak sanatçısının önünde onun performansını dinlerken sosyal medyanın gündemine oturacak olay gerçekleşiyor.

Babası kıza dans etmesi için sesleniyor. Utanan kız önce bu teklifi reddediyor. Babanın ısrarını kırmayan genç kız 'dünyayı 1 dakikalığına güzelleştiren' o performansı sergiliyor.

http://www.mynet.com/haber/guncel/s...li-kiz-sosyal-medyanin-gundemi-oldu-2498860-1

Muzik ve kizin dansi harika..
Cok uyum icindeler.. :) boyle bir sey icin bir babanin kizini cesaretlendirmesi ne kadar guzel bi davranis..

Ama bakiyorumda bir kac videoya denk geldim..
Bu videoyu tiye almislar..
tiye alinacak ne var anlayamadim gercekten..

Aa ne alaka ya zerre abes bir tarafı yok ki gayet estetik. Millete malzeme lazım goygoy için.

acıklıkla ilgili yorumlar yapanlar olmus bir defada kadın ve cıplaklık olarak degilde insan olarak bakmayı ogrenseler keske..
Katılıyorum, maalesef 1 yaşındaki bebelere de kadın gözüyle bakıldığından minicik bedenler tecavüze uğruyor.

Müzik çok güzeldi, kız çok güzeldi, babasını da kızını yüreklendirdiği için teşekkür ederim.
Kız dans etmiş sadece, dans ve müzik ruhu iyileştirir.

acıklıkla ilgili yorumlar yapanlar olmus bir defada kadın ve cıplaklık olarak degilde insan olarak bakmayı ogrenseler keske..

O kadar estetik bir danstı ki kadın vücudu çok önemsiz kalıyordu yanında. Amelia müziği eşliğinde. Bayıldım!!!

Gözlerim doldu, zaten bu müziği de çok severim. Hem babasının desteği, hem kızın dansı, hem dünyayı 1 dakikalığına güzelleştirmek diye bahsedilince duygulandım valla. Bu videoya başka türden bakabilip kadına laf eden tipler b.k yesin. Onlar ne anlar? Ancak bacak baldır seyretmeyi bilen öküzler işte.

Dans da güzel ama ben asıl müziğe bayıldım. Çok hoş çalıyor.

O açıklıkla ilgili yorum yapanlar da videoyu izlerken eteğin altındaki külodu görmeye çalışanlardır işte.
Sen bu konuda eşsiz bir yeteneğe sahipsin shot. Görebildin mi?

Kizlar bu parcanin adini bilen varmi? Cok dokunakli cok guzel.

Müzikle dans o kadar bütünleşmiş ki , önceden planlı ve çalışmalı olsa anca bu kadar mükemmel olabilirdi
tek kelimeyle harikaydı

Ayyy çok güzel... Yorumlar da Filistinli olduğu için olabilir, ah bu önyargılar... En çok babayı tebrik ediyorum, helal olsun :)

Profesyonel danci kiz. Facebook hesaplarini bulup bayagi inceledim.
Aklimdaki filistinli imajinin ne kadar farkli oldugunu gordum :)

Bravo bravo babaya. Sokakta dans ettirdigi icon degil. Belli ko egitimini aldi kiz. Yetenekleri dogrultusunda kizin secimlerini destekledigi icin. Yoksa iyi dans eder. Kiz istemez baba israrla sokakta oynatir. Ben öyle bir video sanmistim yanilmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…