Muzik ve kizin dansi harika..
Cok uyum icindeler.. :) boyle bir sey icin bir babanin kizini cesaretlendirmesi ne kadar guzel bi davranis..
Ama bakiyorumda bir kac videoya denk geldim..
Bu videoyu tiye almislar..
tiye alinacak ne var anlayamadim gercekten..
Aa ne alaka ya zerre abes bir tarafı yok ki gayet estetik. Millete malzeme lazım goygoy için.
Katılıyorum, maalesef 1 yaşındaki bebelere de kadın gözüyle bakıldığından minicik bedenler tecavüze uğruyor.acıklıkla ilgili yorumlar yapanlar olmus bir defada kadın ve cıplaklık olarak degilde insan olarak bakmayı ogrenseler keske..
acıklıkla ilgili yorumlar yapanlar olmus bir defada kadın ve cıplaklık olarak degilde insan olarak bakmayı ogrenseler keske..
O açıklıkla ilgili yorum yapanlar da videoyu izlerken eteğin altındaki külodu görmeye çalışanlardır işte.acıklıkla ilgili yorumlar yapanlar olmus bir defada kadın ve cıplaklık olarak degilde insan olarak bakmayı ogrenseler keske..
Sen bu konuda eşsiz bir yeteneğe sahipsin shot. Görebildin mi?O açıklıkla ilgili yorum yapanlar da videoyu izlerken eteğin altındaki külodu görmeye çalışanlardır işte.
Sabahtandır kaç kez dinledim bilmiyorum :) comptine d'un autre eteKizlar bu parcanin adini bilen varmi? Cok dokunakli cok guzel.
Şarkıyı indirdim , teşekkür ederimSabahtandır kaç kez dinledim bilmiyorum :) comptine d'un autre ete
Rica ederim :)Şarkıyı indirdim , teşekkür ederim
Aslinda Araplar düsünülenden farkli yani söyle söylim Türkler de avrua'da baska bir imaj cizmiş. Ama herkes o imaja uygun degil iste.Profesyonel danci kiz. Facebook hesaplarini bulup bayagi inceledim.
Aklimdaki filistinli imajinin ne kadar farkli oldugunu gordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?