Her gün besleme yapıyorum daha önce 10 kiloluk pronature kuru mama alıyordum ama fiyatı çok arttı. Önerebileceğiniz kuru mama var mı? 500 600 tl civarı
Her gün besleme yapıyorum daha önce 10 kiloluk pronature kuru mama alıyordum ama fiyatı çok arttı. Önerebileceğiniz kuru mama var mı? 500 600 tl civarı
Enjoy kullanıyorum yıllardır hiç yemeyen bir kediye rastlamadım. Tarçınım da çok severek yiyor :) Hatta geçen hafta 15 kg 500 tl ye almıştım indirimde.
Enjoy kullanıyorum yıllardır hiç yemeyen bir kediye rastlamadım. Tarçınım da çok severek yiyor :) Hatta geçen hafta 15 kg 500 tl ye almıştım indirimde.
micho ile hastalanmayan kedi gormedim neredeyse, o yuzden bunu yazma ihtiyaci hissettim. icerigi vs fazlasiyla zararli.
sokaktakiler icin bonacibo mama daha iyi gibi. temizmama'da diger yerlere kiyasla daha uygun fiyatli. 15 kilo olarak yok ama 2 kglik paketleri var. sitede de 2 adetx2 kg 211 lira diyor mesela. 3 tane alinabilir. hem agzi hep acik olmayacagi icin daha iyi.