Sokakta baktığım kedi

cilvelisedef

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
13
11
Herkese iyi günler benim uzun süredir sokakta baktığım bir kedi var yemeğini suyunu verip bakımını yapiyorum ama bir süreliğine şehir dışında olacağım. Sizce sokakta yaşayan kedi 2 hafta boyunca yemegini suyunu bulabilir mi çoğu kişiye sorduğumda sokak kedisi olduğu için o kendi yemeğini bulur dedi ama benim yemek vermeme alıştığı için sorun olacağını dusundum sizce ne yapayım eve de alamıyorum alerjim var kum eğitimide yok birazcık büyük bi bebek

Kedilerin kum egitimine ihtiyacı yok zaten stresten olmadigi sürece kumu gosterirseniz bundan sonra oraya yapıyorlar.
Etraftaki esnaf yada komşuya verseniz hergun koymazlar mi. 2 hafta çok uzun bir süre bir süre sonra oralarda dolaşmayı bırakıp başka bir yerde yemek aramaya gidecektir

Kedilerin kum egitimine ihtiyacı yok zaten stresten olmadigi sürece kumu gosterirseniz bundan sonra oraya yapıyorlar.
Etraftaki esnaf yada komşuya verseniz hergun koymazlar mi. 2 hafta çok uzun bir süre bir süre sonra oralarda dolaşmayı bırakıp başka bir yerde yemek aramaya gidecektir

Yorumunuz icin tesekkur ederim komsumuz pek yok olanlarda pek sevmiyor hayvanları evimiz müstakil olduğu için kapıya baya kedi maması bıraksam olur mu peki

Öncelikle sokaktaki canları unutmayıp duyarlı olduğunuz için teşekkürler ❤️ acıktığında bir süre daha sizden yemek beklemeye devam eder ama sonra umudu kesince başka yere gidip yemek bulur. Fakat siz dönene kadar başka bir yere alışırsa döndüğünüzde onu bulamayabilirsiniz. Başıma gelmişti 😔 yakınlarda oturan tanıdığınızı biri varsa ondan rica edebilirsiniz 🥹❤️

basinin caresine bakar (kimse bir zarar vermezse) ama bulunduğu çevreden uzaklaşabilir yemek aramak için. bir komsunuz, arkadasiniz varsa aslında rica edebilirsiniz onlardan

kizil_gezegen3 kizil_gezegen3 doğru söylüyor. Benim de sokakta baktığım kediler var. Evden uzak kalacağım zamanlarda komşudan rica ediyorum mama bırakıp su için de kap veriyorum veriyolardı sağ olsunlar. Evdeki kedim için de aynı şekilde güvendiğim birine anahtarımı bırakıp gidiyorum. Ama fazla fazla mama bırakıp gitmeniz doğru mu onu bilemiyorum belki yağmur vs yağarsa ıslanırsa yemiyorlar. Evinize yakın Bi arkadaşınız vs varsa ona söyleseniz yapmaz mı

Yorumunuz icin tesekkur ederim komsumuz pek yok olanlarda pek sevmiyor hayvanları evimiz müstakil olduğu için kapıya baya kedi maması bıraksam olur mu peki
Eğer verecek komşu bulamıyorsanız ve evinizin önü müsaitse boş bir damacananın alt kısmına 4-5 santim çapında bir delik kesin ve damacanaya doldurun mamaları, damacanayı da uçmaması için bir yere sabitleyin. gerektiğinde patisini sokarak mamaları çıkarıp yiyebilir.

bir komşuya, komsu cocuguna rica etsen verdigin mamadan her gun biraz verse olmaz mi? mahalle bakkalina bile söyleyebilirsin

X