- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- Konu Sahibi Yinemipilav
Daha once belirttigim uzere, eksi derece soguklarda barinmaya calisan cok sayida insanlarin sokaklarda telef oldugunu goruyoruz. Oturdugumuz mahallede bir barakadan -22 derecede hayatta kalmaya calisip donarak elen cocuk cesedi cikarildi. Bu olay bir vatandas olarak beni son derece uzuyor ve rahatsiz ediyor.
Konuyla ilgili olarak, insan barinaklari ile ilgili bir kac link yollayacagima soz vermistim.
Gelismis ulkelerde insanlar cok daha vicdanliymis.
Gelirlerini, enerjilerini en azindan bir barinak yapacak kadar bir araya getirecek insafli insanlar varmis.
Demek ki bu insanlara Turkiye'de henuz pek rastlanmiyor. Simdilik.
Rica ediyorum, SADECE KONU HAKKINDA YORUM YAPIN.
Konu sahibini elestirecekseniz baska konu acin.
Lutfen su video'yu seyredin ve vicdaniniza sorun: Ben sokakta kalan insanlar ve ne yapabilirim?
Kendimden ornejk vereyim: Ailemle yilbasinda yaptigimiz su gecirmez, isi yalitimli (strafor kullandik) bir kedi evi yaptik. Alti kedicik icine dolustu, bazen kavga oluyor o yuzden daha fazlasini yapmaya calisacagiz.
Konuyla ilgili olarak, insan barinaklari ile ilgili bir kac link yollayacagima soz vermistim.
Gelismis ulkelerde insanlar cok daha vicdanliymis.
Gelirlerini, enerjilerini en azindan bir barinak yapacak kadar bir araya getirecek insafli insanlar varmis.
Demek ki bu insanlara Turkiye'de henuz pek rastlanmiyor. Simdilik.
Rica ediyorum, SADECE KONU HAKKINDA YORUM YAPIN.
Konu sahibini elestirecekseniz baska konu acin.
Lutfen su video'yu seyredin ve vicdaniniza sorun: Ben sokakta kalan insanlar ve ne yapabilirim?
Kendimden ornejk vereyim: Ailemle yilbasinda yaptigimiz su gecirmez, isi yalitimli (strafor kullandik) bir kedi evi yaptik. Alti kedicik icine dolustu, bazen kavga oluyor o yuzden daha fazlasini yapmaya calisacagiz.