Sokaklarda Yürüyememek

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Merhaba, öyle bir hastalıkvari şey ilerlemekte ki bende, ruh sağlığımı ciddi olarak tehdit etmeye başladı.

İstanbul sokaklarında yürümekten tiksiniyorum, yürüdüğüm anlar çıldıracak gibi oluyorum. Neden mi? Çünkü binlerce iğrenç insan sokaklara tükürüyor, balgamını çıkarıyor ve sümkürüyor!

2 adımda bir yerde kocaman bir balgam kümesi! Bu yüzden paçalarımı kıvırıyorum değmesinler diye, başım sürekli öne eğik yerlere bakarak yürüyorum; haliyle başım dönüyor sürekli. Ve artık sürekli ayakkabılarımın altını kontrol etmeye başladım iğrenç bişey bulaşmış mı diye. Düşünün, yolda yürürken birden durup ayakkabılarımın altına bakıyorum, takıntı başladı.

Hele yağmur yağdığında yerden sıçrayan suların balgam ve sümük karışımı olduğunu düşünüp krizlere giriyorum, paçalarımı siliyorum sürekli, ayakkabılarımı siliyorum..

Bu iğrençliği yapanlara da ah ediyorum her zaman, o yere yapıştırdıkları iğrençliklerinde boğulsunlar diyeklava:

Yok mu bu durumdan muzdarip olan başkaları? Sadece ben miyim bu kadar rahatsız olan?

malesefki böyle insanlar var...ama bu sadece istanbulda olan bişey değil,heryerde bu tür iğrençlikler yapan insanlar var....insanlar demeyelim aslında çünkü bunu yapanlar bazı erkekler...

haklısın iğrenmekte ama sende biraz takıntı olmuş bu durum...
yani adım başı rastlanan bişey değil,en azından ben rastlamadım...sürekli ayakkabılarını kontrol etmen,paçalarını kıvırman falan abartılı geldi bana..sinirini bozmuş bu durum fazlasıyla ve psikolojik olarak takıntı yapmışsın gibime geldi...

sorma bide gözüne baka baka yapmıyolar mı bunu kusucak hale geliyorum............istanbul da değilim ama her yerde var bunlardan hangi birine laf anlatıcan ki gıcık oluyorum gıcık.............

İstanbulda özellikle Mecidiyeköy metrobüse giden ve dakikada neredeyse 1000 kişinin geçtiği yolda malesef adım başı bu iğrençliklerden mevcut. Birinden kaçıp adımımı atsam başka bir tanesine denk geliyorum. Böyle olmayan yerler de var, geçenlerde Yalovaya gittim, yerler tertemizdi içim rahat yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…