MANİSAnın Akhisar İlçesi Medar Beldesindeki bir köprünün altında, 16 köpek ölüsü bulundu. Hayvanseverler bu duruma tepki gösterdi.
Akhisar İlçesine 5 kilometre uzaklıktaki Medar Beldesinde bulunan bir köprünün altında, çok sayıda köpeğin hareketsiz yattığını görenler, belediye ekiplerine haber verdi. Yapılan incelemede, köpeklerin kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından telef edildikten sonra leşlerinin dereye atıldığı tespit edildi. Olayı öğrenen Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği üyeleri duruma tepki gösterdi. Konuyla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi. DHA
Fotoğrafı kapadım, sadece yazıya odaklandım
16 tane can ah yavrularım kimbilir canları nasıl yandı
Nasıl korkmuşlardır, köpekler çok hislidir, katillerinin kötü hislerini anlamıştır onlar
Bunu yapanlar insan olamaz, insan dediğin merhamet ve vicdan sahibidir.
16 can
Allah'ım böyle katiller için içimden geçenleri sen biliyorsun Ya Rabbim
İnanmıyorum ya insanlar nasıl bu kadar gaddar olabiliyorlar onlarında kendileri gibi canlı olduklarını düşünemiyorlar. Allah ıslah etsin başka bir şey diyemiyorum.
Vicdan,merhamet kalmamış bu insanlarda insan demekte yanlış aslında.
Ya biz insanlar kendimizi koruyabilirken onlar kendileri korunmaya muhtaç hayvanların nasıl böyle iğrenç bir eylemi yapabiliyorlar.
Yazık değil mi hayvanların yaşam hakkına nasıl gasp edebiliyorlar eziyet edebiliyorlar yazıktır günahtır.
Sokak köpeklerine bile çok düşkünüm çok sewiorum onları .. allah affetsin sizi . Ne diyeyim ypılırmı bu ya kurbanmı bunlar .. rabbm merhamet dağıtırken nerdeydinz aaahhh aaahhh ooooff içimi daraldı yüreğime bişi çöktü estafurullah ya rabbm
nasıl kıyıyorlar anlamıyorum ben çok sevıyorum köpeklerı kedılerı nasıl korkmuşlardır kımbılır nasıl vıcdansız ınsanlar var aklım almıyor ben kuşların camın onüne pislıyceklerını bıldıgım halde bulgur yem bırakırım yazında su ayyy çok uzuldum ya
Allah belanızı versin
Can onlar ya can
Geçen yolda yürürken yol kenarından uyuyan köpeğe 6 tane 14 15 yaşındaki çocuklar,taş atıyorlardı.
Öyle bir bağırdım ki onlara tüm cadde odaklandı.Çocugun teki sanane diye çıkıştı banaKovdum hepsini kızdım,eve gidene kadar sövdüm
Allah'ın cezaları bunlar.
Kurban olun siz o canlıya.
Siz hayvanlar ne istediniz bu canlılardan
Gözlerimden yaşlar süzülüyor dayanamıyorum!Bunları yapanlar insan değil ama hayvanda değil.Hayvanlar insanlara bu işkenceyi asla yapmadı çünkü...Allah bin türlü belanızı versin bin türlü emi!