• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokak köpeklerini katledip dereye atmışlar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$sokak-kopeklerini-katledip-dereye-atmislar-3903113.Jpeg

MANİSA’nın Akhisar İlçesi Medar Beldesi’ndeki bir köprünün altında, 16 köpek ölüsü bulundu. Hayvanseverler bu duruma tepki gösterdi.

Akhisar İlçesi’ne 5 kilometre uzaklıktaki Medar Beldesi’nde bulunan bir köprünün altında, çok sayıda köpeğin hareketsiz yattığını görenler, belediye ekiplerine haber verdi. Yapılan incelemede, köpeklerin kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından telef edildikten sonra leşlerinin dereye atıldığı tespit edildi. Olayı öğrenen Akhisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği üyeleri duruma tepki gösterdi. Konuyla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi. DHA

İnsanlar insanlıktan çıkmış.Medar burnumun dibi birde burda olmuş..Allahım bin türlü belasını versin bunu yapanların !!

Fotoğrafı kapadım, sadece yazıya odaklandım:50:
16 tane can:43: ah yavrularım kimbilir canları nasıl yandı:43:
Nasıl korkmuşlardır, köpekler çok hislidir, katillerinin kötü hislerini anlamıştır onlar:43::43:
Bunu yapanlar insan olamaz, insan dediğin merhamet ve vicdan sahibidir.
16 can:43:
Allah'ım böyle katiller için içimden geçenleri sen biliyorsun Ya Rabbim:43::43:

Diyecek söz bulamıyorum.:26: Allah bin türlü belalarını versin inşallah.:19:

İnanmıyorum ya insanlar nasıl bu kadar gaddar olabiliyorlar onlarında kendileri gibi canlı olduklarını düşünemiyorlar. Allah ıslah etsin başka bir şey diyemiyorum.

Sizi elime verseler de zevkle öldürsem hepinizi. Onlar kadar masum bir şey var mı ya nasıl kıyabiliyolar.:14:

Dondum kaldım öyle..
Allah böylelerinin canını tez elden almasın, bunu yapanlar sürüne sürüne acı çeke çeke yavaş yavaş gebersin Allah'ın belalıları..

Vicdan,merhamet kalmamış bu insanlarda insan demekte yanlış aslında.
Ya biz insanlar kendimizi koruyabilirken onlar kendileri korunmaya muhtaç hayvanların nasıl böyle iğrenç bir eylemi yapabiliyorlar.
Yazık değil mi hayvanların yaşam hakkına nasıl gasp edebiliyorlar eziyet edebiliyorlar yazıktır günahtır.

Ne oldu huzura mı erdiniz o hayvanları katledince , sokakta dolanmaları mı , havlamaları mı rahatsız etti ?
Nasıl bir vicdan bunu taşıyabilir !

Dilerim en kısa zamanda hakettiğinizi bulursunuz .

Sokak köpeklerine bile çok düşkünüm çok sewiorum onları .. allah affetsin sizi . Ne diyeyim ypılırmı bu ya kurbanmı bunlar .. rabbm merhamet dağıtırken nerdeydinz aaahhh aaahhh ooooff içimi daraldı yüreğime bişi çöktü estafurullah ya rabbm

nasıl kıyıyorlar anlamıyorum ben çok sevıyorum köpeklerı kedılerı nasıl korkmuşlardır kımbılır nasıl vıcdansız ınsanlar var aklım almıyor ben kuşların camın onüne pislıyceklerını bıldıgım halde bulgur yem bırakırım yazında su ayyy çok uzuldum ya :50:

Allah belanızı versin :47::47::47:
Can onlar ya can:43::43::43::43:
Geçen yolda yürürken yol kenarından uyuyan köpeğe 6 tane 14 15 yaşındaki çocuklar,taş atıyorlardı.
Öyle bir bağırdım ki onlara tüm cadde odaklandı.Çocugun teki sanane diye çıkıştı bana:47:Kovdum hepsini kızdım,eve gidene kadar sövdüm:41:
Allah'ın cezaları bunlar.
Kurban olun siz o canlıya.
Siz hayvanlar ne istediniz bu canlılardan:47::41:

Son düzenleme:
Gözlerimden yaşlar süzülüyor dayanamıyorum!Bunları yapanlar insan değil ama hayvanda değil.Hayvanlar insanlara bu işkenceyi asla yapmadı çünkü...Allah bin türlü belanızı versin bin türlü emi!

Back