Sokak köpeği, gözaltına alınan kişiyi koklamak isteyince... Günün fotosu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Günün fotoğrafı A.A'dan!
Bir sokak köpeği, yüzüstü yere yatırılan bir kişiyi koklamak istedi. Bu sırada gözaltı yapan polis, köpeği ayağıyla uzaklaştırdıA.A'nın servis ettiği fotoğraflar sosyal medyada günün konusu oldu

1 Mayıs'ta kapatılan Taksim Meydanı'na giren Komünist Partililerin gözaltına alındığı sırada bir köpek yerde ters kelepçeyle yatırılan bir eylemciyi koklarken polis tarafından böyle uzaklaştırıldı.

Komünist Partili 50 kişi saklandıkları handan hızlıca koşarak bariyerleri aştı ve Cumhuriyet Anıtı'na girdi. Polisin müdahale ettiği grup yere yatırıldı ve ters kelepçe takıldı. Bu sırada, objektiflere yansıyan bir an, günün en çok konuşulacak fotoğraflarından birine dönüştü. Bir sokak köpeği, yüzüstü yere yatırılan bir kişiyi koklamak istedi. Bu sırada gözaltı yapan polis, köpeği ayağıyla uzaklaştırdı.

İŞTE O İLGİNÇ AN

http://www.milliyet.com.tr/gunun-fotografi-a-a-dan--gundem-2052672/

aslında ne düşündüğünü merak ettim ben, köpek tekmelendiği halde inatla yaklaşıyor acıdı bence adama, çok mu yazdım bilmiyorumda hissiyatım o
Yazarsam ağır kaçacak, o yüzden susma hakkımı kullandım çünkü hayvanları çok seviyorum, öyle böyle değil sahiden içime sokarım hepsini, tiksinmem, onlara hayvan bu ıyyy diyerek yaklaşmam, ağzını burnunu öpe öpe sevenlerdenim, bu fotoğrafta ayakla itilmiş olması bile beni delirtmeye yetiyor Chess

Köpeğin kulaklarını gördün mü? Aşağı doğru bükmüş, korktukları zaman böyle yaparlar
Şimdi bu zavallı köpecik o ayağı kapıp ısırsa vahşi derler, halbuki kendini korumak için savunmaya geçmiş oluyor ısırınca, hatta hatta ısırsa birde vuruverirler kimseye zararı olmayan, amacı sadece koklamak olan bu canı.
Söyle şimdi kim vahşi

bence köpek, göstericiyi teselli etmek istedi
Olabilir, orada tam olarak ne oldu fotoğraflara bakıp söylemek güç ama eğer gözaltına alınan kişinin canı yandıysa köpekler çok hisli canlılardır, canın yanınca yalayarak hem teselli etmek hemde canının acısını geçirmek için uğraşırlar, eşimin eli hafif çizilip kanamıştı, bizim Kokoş kanayan yeri yalayarak iyileştirmeye çalıştı.
kurban olsunlar onları yaradana.

goruntu olarak izledim ve kopege vurulmuyor uzaklastirmak amacli ayagiyla hareket yapiyor polis.zaten oyle ayakla vurulmus olsa o kopek sekmezdi kendi savrulurdu.Her zamanki gibi provokasyon.
Gecenlerde onunde bir adam yuruyor yanindada sokak kopegi sariyerde kopegimizde kedimiz de coktur sokaklarda.Hayvan hic birsey yapmiyor.Yanimizda yuruyor.Adam durup dururken o garibe bir tekme atti.Hayvan dedim hayvann.Boyle ruh hastalari var yolda hicbirsey yapmayan kopeklerden kedilerden bile ofke cikariyor ruh hastalari.

video goruntusude mevcut nette vurulmuyor gostericiden uzaklastiriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…