Susma Hakkımı kullanayım, yoksa
Yazarsam ağır kaçacak, o yüzden susma hakkımı kullandım çünkü hayvanları çok seviyorum, öyle böyle değil sahiden içime sokarım hepsini, tiksinmem, onlara hayvan bu ıyyy diyerek yaklaşmam, ağzını burnunu öpe öpe sevenlerdenim, bu fotoğrafta ayakla itilmiş olması bile beni delirtmeye yetiyoraslında ne düşündüğünü merak ettim ben, köpek tekmelendiği halde inatla yaklaşıyor acıdı bence adama, çok mu yazdım bilmiyorumda hissiyatım o
Olabilir, orada tam olarak ne oldu fotoğraflara bakıp söylemek güç ama eğer gözaltına alınan kişinin canı yandıysa köpekler çok hisli canlılardır, canın yanınca yalayarak hem teselli etmek hemde canının acısını geçirmek için uğraşırlar, eşimin eli hafif çizilip kanamıştı, bizim Kokoş kanayan yeri yalayarak iyileştirmeye çalıştı.bence köpek, göstericiyi teselli etmek istedi
video goruntusude mevcut nette vurulmuyor gostericiden uzaklastiriliyorOlabilir, orada tam olarak ne oldu fotoğraflara bakıp söylemek güç ama eğer gözaltına alınan kişinin canı yandıysa köpekler çok hisli canlılardır, canın yanınca yalayarak hem teselli etmek hemde canının acısını geçirmek için uğraşırlar, eşimin eli hafif çizilip kanamıştı, bizim Kokoş kanayan yeri yalayarak iyileştirmeye çalıştı.
kurban olsunlar onları yaradana.