Sokak kedisi tırmalaması

Shusui

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
2.772
8.401
358
Mersin
Oynarken tırnaklarını bacağıma geçirdi , yetişkin bir dişi kedi. Görünürde herhangi bir hastalığı yoktu. Altımda ince kumaştan bir pantalon vardı ama onun üstünden bile fena kanattı. Eve gittim 5 dakika kadar sonra soğuk suyla ve sabunla yıkadım, kolonya sürdüm, antibiyotikli merhem sürdüm ama yaklaşık 4 saat oldu kabarmış çizik yerleri, daha d derinleşmiş sanki açılan yaralar. Aile hekimleri kuduz veya tetanoz aşısı yapıyor mu? Küçük yerde kvdeyim , şehire hastaneye mi gitsem acaba. İlk defa bir sokak kedisi bu kadar derin tırmaladı, ne yapacağımı bilemiyorum

Hastaneye gidin kuduz asisina baslanir hemen

Bana da aynısı oldu hastaneye gidin hemen

Hastaneye gidin kuduz asisina baslanir hemen

Bana da aynısı oldu hastaneye gidin hemen

Gittim hastaneye tek başıma. Hemen tetanoz ve kuduz aşısı vurdular. Yara derin riske atmaya gerek yok dedi doktor. Daha yeni kuduzla ilgili bir video izledim ,ne kadar korkunç bir virüs olduğunu biliyorum. Antibiyotikli merhem ve baticon yazmış. Birde augmentin 1000 mg yazmış ama antibiyotik içmeme gerek var mı gerçekten? Çok sersemletiyor beni ve küçük çocuğum var , çok zorlanıyorum

Doktor iç dediyse siz için yine de ne olur ne olmaz

Kesinlikle için enfeksiyon riskine karşı benim oğlumu iki yerinden tırmaladı geçtiğimiz ay sokak kedisi kuduz aşısı yaptırdık 4 doz ve agumentin şurup içirdik 5 gün süre ile mutlaka kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…