Diger bir tabirle kokusmuslugun, rezilligin, skandalin Turkiye'de anlamsizlasan gercek adi. Taa en tepeden, TC Cumhurbaskanligi makamindan Iranli altin kacakcisi, rusvetten yargilanan bir kirli para aklayicisina uzanan kokusmus bir yolu yargiliyor Amerika.. Ve bu daha baslangic..
Ne aci.. Ne acidir ki dunya bir TC Cumhurbaskanliginin adinin, mevkisinin igrenc bir skandala karismasini okuyor bugun. Rezilligin dibi.
Tabi canim.. Zaten adam o kadar hayirseverdi ki biz aciyip hayir paralari ile dolu bavulunu adama faiziyle iade ettik..Simdi gelirler "bak adam hayirsevermis, baksana burslara felan para vermis" "bide velev ki yolsuzluk var, Emine Erdogan bundan ne anlar? Kadincagiz bilmiyordur bile. Muhasebenin sucu" derler.
Milletin boğazından geçtiğini kim söyledi.Yanarım yanarım bağış adı altında milletin boğazından geçen haram paralara yanarım..
Tabi canim.. Zaten adam o kadar hayirseverdi ki biz aciyip hayir paralari ile dolu bavulunu adama faiziyle iade ettik..
Isin tuhafi ne biliyor musun? Bizim surulen savcilarin elindeki belgeler ile acmis ABD bu davayi.. Bugun bizim yargilatilmasinda buyuk sakinca gorulen ve ustu bir cabuk ortulen 17 Aralik davasinin belgeleri ile.. Bir de Irandan eline gecen belgeler var tabii. Bizim yargilayamadigimizi yargiliyorlar bir yerde.. Iran bunun ortagini yargiladi ve asti. ABD bu adami icerde yaslandiracak gibi. Zarrabin giderek kaybedecek birseyi kalmamaya basliyor, sadece kefalet icin verdigi bagis, diger adi ile rusvet listesinin ucu erdogana degiyor, bu istegi de reddedildi, konusmaya baslarsa bakalim neler yumurtlayacak..
Doğru diyosunuz.. Ben haberi okuyunca togemder mi neyse onun sitesine baktım da anaokullarına yardım vs. Yapıyorlarmış ona binaen söylemiştim. Kendi pisliklerinde boğulurlar inşallah.Milletin boğazından geçtiğini kim söyledi.
Ayakkabı kutularında çıkanlar bu paraların sadece bir kısmı
Dogru soyluyorsun."Bati bizim köprüleri kiskaniyor" diyebilen adam "islamin sarti olan hayirseverligede karisiyorlar bu batiliar. Hepsi islam düsmani" der. Ve bu laflarina inanan cok olur. Ben sunu anladim, ne olursa olsun bu adam asla gitmeyecek, devirilmeyecek. Ha kim bilir Amerika ile israil ile ters düserse o zaman, ama halk tarafindan gitmez adam.
Adam resmen darbe yapiyor ve bu sitede bile ona siyasi basari deniliyor. Yani Zerab konussa bile asla birsey olmaz.
Aranan kan bulunduuiftira atmayın len
Ya da yapmistir ama bizimkileri gandirmistir.yoh canım yapmamışlardır, kıskanıyolla bu emerigalılar bizi ondan öyle hep
Yine paralel çapraz şantaj montaj işleri mi? Halbuki bilal abdestini alırken şantaj montaj yapmışlardı. Hem ayakkabı kutuları yokmuş, onu bir amerikan filminden esinlenip kamera montajı yapmışlar. Bu para bizim değil diye faiziyle almayacaklardı ama şantaj montaj yapınca paralel çapraz o zaman helal oluyormuş.Bunlar hep ameriganın dış mihrakların oyunu bikere
Yine paralel çapraz şantaj montaj işleri mi? Halbuki bilal abdestini alırken şantaj montaj yapmışlardı. Hem ayakkabı kutuları yokmuş, onu bir amerikan filminden esinlenip kamera montajı yapmışlar. Bu para bizim değil diye faiziyle almayacaklardı ama şantaj montaj yapınca paralel çapraz o zaman helal oluyormuş.
O montaj hikayesi de ayri komedi. Bilalle Tayyipin sifirlamasi montaj, egemen Bagisin bakara makara salladigi tape adami bakanliktan etti. O montaj degilmis herhalde..Yine paralel çapraz şantaj montaj işleri mi? Halbuki bilal abdestini alırken şantaj montaj yapmışlardı. Hem ayakkabı kutuları yokmuş, onu bir amerikan filminden esinlenip kamera montajı yapmışlar. Bu para bizim değil diye faiziyle almayacaklardı ama şantaj montaj yapınca paralel çapraz o zaman helal oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?