Bir erkek evladin olacak ve onun yaninda dizustu hic bir elbise giyemeyeceksin, hele mayo ile denize filan asla giremeyeceksin, sebep de bu adamin acikladigi gibi onun senin bacaklarini gordugunde tahrik olmasi, erkekliginin uyanmasi olacak... Kendi evladinin senle yatasi gelecek..Boyle birsey var mi?
Ben bunu ileri derecede sapiklik olarak kabul ediyorum, boyle bir insan, anasinin bacagini ciplak gordugunde anasina, bacisininkini gordugunde bacisina sulanan bir insan benim gozumde sapiktir. Bu sapikligin dinle bir iliskisini goremedim. Haa yok, "adam hakli, musluman olan er kisi acikta birsey gordugu zaman anasina bile sulanir, firsat buldugunda ise onla bu yuzden cinsel iliskiye de girer, tecavuz de eder" diyorsaniz o zaman bu konuyu dini konudan sayip musluman olan kisilerin dini hassasiyetleri rencide olmasin diye kapatabilirsiniz.
Cok haklisin...Yok dondurma yiyen kadin fuhusa tesvik eder, yok calisan kadin fuhusa tesvik eder,yok 6 yasindaki kiza nikah yapilir, yok kahkaha atan kadin iffetsiz, en son da bu.. Bunlarin kadinlarla alip veremedigi ne? Ne istiyorlar bizden? Emre amade evde sus pus oturan koleler mi? Gun gectikce kadin ustune demec veren, ahkam kesenler cogaliyor, kimse de buna dur demiyor.. Agzi olan konusuyor.. Birilerinin pek de isine geliyor belli.. Turkiye nereye gidiyor?Al birini vur ötekine,bunlar bir bitmedi hala amip gibi çoğalıyorlar..
Cok haklisin...Yok dondurma yiyen kadin fuhusa tesvik eder, yok calisan kadin fuhusa tesvik eder,yok 6 yasindaki kiza nikah yapilir, yok kahkaha atan kadin iffetsiz, en son da bu.. Bunlarin kadinlarla alip veremedigi ne? Ne istiyorlar bizden? Emre amade evde sus pus oturan koleler mi? Gun gectikce kadin ustune demec veren, ahkam kesenler cogaliyor, kimse de buna dur demiyor.. Agzi olan konusuyor.. Birilerinin pek de isine geliyor belli.. Turkiye nereye gidiyor?
Allah sana akıl fikir versin. deli yaratıkBu adamın kadın görünce kendini tutamamayla ilgili problemleri var zaten. Aşağıdaki videoda da fantastik açıklamaları var. Kadın görünce dişleri gıcırdıyormuş, titriyormuş falan.
"Onlar zalimdirlerrr!!"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?