- 19 Mart 2012
- 1.322
- 2.965
- 133
- Konu Sahibi Patlicanmoru
-
Arkadaşlar Bursada oturan varsa zayıflamakkk ısteyenn varsaaaaa veeee bunu kavıtasyonlaa desteklemek ısteyen varsaaaa işte fiyat;
10 seans kavitasyon sadece 500 TL.. Ben duyar duymazzz basladım 2. seans dayım arkadaslar...
Mart sonuna kadar geçerli fiyat... Mart ssonu 10 seans 750 TL... Bilginizeee...
canımm ben nıluferde oturuorum ıhsanıyede.. bu gıtttıgım yer besevlerde... ever guzellık salonu... =))) salı gunu 3. seansa gıdıcemmm =)
canım bak sımdı ben salı gunu 3. seans a gıdıcem.. ama 2. seansdan sonra ben hıssettım ınceldıgını ınsan hafıflıyoo resmen.. hem farkedılmez mıı pasif e bi gidirosun 4 dk sı yarım saat koşmak gıbı... kavıtasyon kesınlıklee bi zarar vermıyo acı ve ya agrı yapmıyooo... bn kesınlıklıkle önerıyorum... sen nerde oturuosunn
tamam canm sen bı gorus bkalım ne dıc ek kac fıyat vercek haber verırsın =)
sevindim canımm ama bnm dediğim yer 10 seans 500 dü.. bu arada yas kaçç ayıptır sorması ama =)) merak
sana kendşmden bahsedeyim canım 29 yasındayım iki oğlum var biri daha 8 aylık aslen sakaryalıyım ev hanımıyım buaraya tasınalı iki yıl oldu alısmaya calısıyorum işte ama sevdim bursayı güzel sehir sende bahsedersen kendinden sevinirim he bu arada senin aldıgın pakette powerplate ve ranyo frekransı varmı sadece10 paket kavitasyonmu
10 seans 500 ama ben daha demin gruppaldan 39 tl ye 1200lük paketi satın aldım:d içindekiler 8 seans kavitasyon 8 seans radyo frekans 8 seans pasif jimnastik 8 saat lenf direnaj çooook mutluyum bu arada istda oturuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?