Şok Şok Şok Kavitasyonn İndirimi...=)) şükürlerr olsunnn

Patlicanmoru

Sil baştan başlamak gerek bazen...
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
1.322
2.965
133
Arkadaşlar Bursada oturan varsa zayıflamakkk ısteyenn varsaaaaa veeee bunu kavıtasyonlaa desteklemek ısteyen varsaaaa işte fiyat;

10 seans kavitasyon sadece 500 TL.. Ben duyar duymazzz basladım 2. seans dayım arkadaslar...

Mart sonuna kadar geçerli fiyat... Mart ssonu 10 seans 750 TL... Bilginizeee...

Arkadaşlar Bursada oturan varsa zayıflamakkk ısteyenn varsaaaaa veeee bunu kavıtasyonlaa desteklemek ısteyen varsaaaa işte fiyat;

10 seans kavitasyon sadece 500 TL.. Ben duyar duymazzz basladım 2. seans dayım arkadaslar...

Mart sonuna kadar geçerli fiyat... Mart ssonu 10 seans 750 TL... Bilginizeee...

süpersinnnnnnnnnnn canım tamda aradıgım haber bende bursadayım nilüferde hangi merkezde bu indirim bende pazartesi ücretsiz görüsşmeye gidecektim dk.bahar yücel diye bir uzmana kavitasyon için aynı yerden bhasediyor olsak keske cünki fiyatlar hakkında bilgi vermediler bana dedimy pazartesi sölerler herhalde sen hangi merkezde hangi uzmana yaptıracan bilgi veririsen cok sevincem canım

canımm ben nıluferde oturuorum ıhsanıyede.. bu gıtttıgım yer besevlerde... ever guzellık salonu... =))) salı gunu 3. seansa gıdıcemmm =)

canımm ben nıluferde oturuorum ıhsanıyede.. bu gıtttıgım yer besevlerde... ever guzellık salonu... =))) salı gunu 3. seansa gıdıcemmm =)

neler yapılıyor anlatırmısın biraz nasıl uygulanıyor acı oluyormu morarma varmı yada iyi yanlarını görmeye basladınmı inceldiğini hisediyormusun mesela diyet olarak ne verdi 3 lt su içiyormusun ve daha nerle yapanı gerektiyor bu kavitasyon

canım bak sımdı ben salı gunu 3. seans a gıdıcem.. ama 2. seansdan sonra ben hıssettım ınceldıgını ınsan hafıflıyoo resmen.. hem farkedılmez mıı pasif e bi gidirosun 4 dk sı yarım saat koşmak gıbı... kavıtasyon kesınlıklee bi zarar vermıyo acı ve ya agrı yapmıyooo... bn kesınlıklıkle önerıyorum... sen nerde oturuosunn

canım bak sımdı ben salı gunu 3. seans a gıdıcem.. ama 2. seansdan sonra ben hıssettım ınceldıgını ınsan hafıflıyoo resmen.. hem farkedılmez mıı pasif e bi gidirosun 4 dk sı yarım saat koşmak gıbı... kavıtasyon kesınlıklee bi zarar vermıyo acı ve ya agrı yapmıyooo... bn kesınlıklıkle önerıyorum... sen nerde oturuosunn

ben besevlerde oturuyorum yarın bende dr bahar hanıma gitcem bakalım 1de randevüm var kac tl diyecek bilmiyorum benim göbek bölgem cok yumusadı doğumdan sonra onunda caresi varmı görüscem bakalım

tamam canm sen bı gorus bkalım ne dıc ek kac fıyat vercek haber verırsın =)

tamam canm sen bı gorus bkalım ne dıc ek kac fıyat vercek haber verırsın =)

canım gittim bugun ihsaniyede akapuntur terapi diye bir yer 5 seans kavitasyon 5 seans powerplate ve 1 seancta ranyo frekensı hepsine 750 tlye dedi cumartesi baslıyorum bakalım

sevindim canımm ama bnm dediğim yer 10 seans 500 dü.. bu arada yas kaçç ayıptır sorması ama =)) merak ettm

sevindim canımm ama bnm dediğim yer 10 seans 500 dü.. bu arada yas kaçç ayıptır sorması ama =)) merak
sana kendşmden bahsedeyim canım 29 yasındayım iki oğlum var biri daha 8 aylık aslen sakaryalıyım ev hanımıyım buaraya tasınalı iki yıl oldu alısmaya calısıyorum işte ama sevdim bursayı güzel sehir sende bahsedersen kendinden sevinirim he bu arada senin aldıgın pakette powerplate ve ranyo frekransı varmı sadece10 paket kavitasyonmu

10 seans 500 ama ben daha demin gruppaldan 39 tl ye 1200lük paketi satın aldım:d içindekiler 8 seans kavitasyon 8 seans radyo frekans 8 seans pasif jimnastik 8 saat lenf direnaj çooook mutluyum bu arada istda oturuorum

Son düzenleme:
Back