şok! Mehmet öz'de kanser şüphesi

SHADOWGIRL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
928
24
118

Dünyaca ünlü kalp doktoru için kötü haber :1shok:
People dergisi, sağlıklı yaşam gurusu olarak tanınan Öz'ün 50'nci yaşgününde check-up yaptırdığını ve bunun neticesinde bağırsağında bir kitleye rastlandığını duyurdu. Dergi, Öz'ün büyük bir olasılıkla kanser olduğunu ancak kesin teşhisin yapılacak detaylı tetkikler neticesinde konulacağını duyurdu.

People dergisine konuşan Öz, "Benim için sarsıcı oldu. Herşeyi doğru yaptım. Ailemde kanser geçmişi yok. Ama yine de risk altındayım" dedi.

Öz ayrıca, çok gergin olduğunu belirterek, neden böyle birşeyin başına geldiğini sorguladığını da ifade etti.

Sağlıklı yaşamla ilgili çok sayıda kitap yazan Öz, bir süre ünlü talk-showcu Oprah Winfrey ile program yapmıştı ve bir süredir de kendi televizyon programını sunuyor.

Demek ki tekrar sigaraya başlasam değişen bişey olmayacakkafamçokkarıştı
Adam her şeye dikkat ediyor,iki paket sigara içen Ali Amca gençlere el ense çekiyor:sm_confused:

Bu kadar kendine dikkat eden her şeyi ince eleyip sık dokuyan işinin ehli dünya çapında bu arada mesleğinde kariyer yapmış ve sağlık sektörü tabiki ama oluyor demi
burda şunu demek geldi içimden Allahın dediği olur.

Ama şunuda demeden geçemiycem Allahtan acil şifa diliyorum. İnşallah çok büyük sıkıntılara yol açmaz Mehmet ÖZ için. O başarılı bir ilim insanı tıp adamı .

ah canım üzüldüm ya!
ama kanseri yurtdışında yüzde elli oranında yeniyor insanlar
misalleri çok ünlülerden de...

Kayinbabam bagirsak Kanserini yandi 10 yil önce.. dilerim Mehmet beyin hakkinda hayirlisi olur.. insallah yener hastaligini..

biz ne yaparsak yapalim hersey yüce Allahin takkdiri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…