• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şok diyetlere dikkat arkdaşlar

edamisra

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2006
617
1
296
İstanbul
merhabalar
tecrübemi paylaşıp sizi bilgilendirmek istedim..bir ara 63 kg ya cıkmıştım.. bir bucuk ayda 45 kg ya indim rejim ve sporla..çok sadist bir diet yaptım herşeyi birden bire kestim..aç kaldım aç gezdim..hedefledigim kg ya indigimde kendimi ödüllendirecekdim bir porsiyon iskenderle :))) hedefime ulaştım ancak sonrasında midem cok kücüldü...ilk zamanlar normal ögünlere cok zor dönmeye calıstım..yedikce cıkarmak istegi geldi onu atlattım ancak kalıcı bir problem oluştu bagırsaklarım artık kendi kendine calısmıyor..bagırsak floralarım hasar gördü..form cay cok tükettim diet esnasında ayrıca dogru düzgün gıda almadım...
diyet yapan kg vermek isteyen arkadaslar kısa zamanda verilen kg lar kısa zamanda geri alınmıyor bu tez yanlış..ancak vücutta hasar yaratıyor ...diet yaparken sebzeye ve lifli gıdalara agırlık verin sonrasında benim cektigim sıkıntıları cekmeyin aç kalarak kg vermeyin
sevgiler

ÇOK GEÇMıŞ OLSUN .....
umarım yazdıklarınızdan herkes kendine bir ders çıkarır .....

çok qeçmiş olsun canım.. bende doğumdan sonra diyet yapmayı düşünüyorum
ama zaten bi anda yemekleri kesmem mümkün değil
bebeğimi emzireceğim için yemek yemem şart ki sütüm olsun..
Yalnız bu dediklerinide dikkate aldıcam saol canım
doğumdan sonra bol bol sebze yemekleri yerim artık cokacimcoook

çok qeçmiş olsun canım.. bende doğumdan sonra diyet yapmayı düşünüyorum
ama zaten bi anda yemekleri kesmem mümkün değil
bebeğimi emzireceğim için yemek yemem şart ki sütüm olsun..
Yalnız bu dediklerinide dikkate aldıcam saol canım
doğumdan sonra bol bol sebze yemekleri yerim artık cokacimcoook

Allah tamamını erdirsin canım..çocuk sahibi olmak kadar güzel başka bir şey yok..dogumdan sonra bebegin sana baya kg verdittirecekdir zaten :dance:

Geçmiş olsun canım.
Maalesef zayıflama uğruna insanlar kendilerine eziyet çektiriyorlar bu bir gerçek.
Sen yine farkedip kendini kurtarmışsın artık. Dönüşü olmayacak şekilde kendine zarar verenleri de duyuyoruz.
Aslında değer mi?
Sen bir örneksin ama uzmanlar ne kadar uyarsa da insanlar kendileri yaşamadan ders almıyorlar yine de.:1no2:
Umarım kısa zamanda kendini toparlarsın. Sağlıktan önemli hiçbir şey yok.a.s

Geçmiş olsun canım.
Maalesef zayıflama uğruna insanlar kendilerine eziyet çektiriyorlar bu bir gerçek.
Sen yine farkedip kendini kurtarmışsın artık. Dönüşü olmayacak şekilde kendine zarar verenleri de duyuyoruz.
Aslında değer mi?
Sen bir örneksin ama uzmanlar ne kadar uyarsa da insanlar kendileri yaşamadan ders almıyorlar yine de.:1no2:
Umarım kısa zamanda kendini toparlarsın. Sağlıktan önemli hiçbir şey yok.a.s

evt kesinlikle saglıkdan daha önemli hic bir sey yok ..tesekkür ediyorum cnm..

Back
X