Şok! 10 yaşındaki öğrencisini babasından istedi

Yok artık !!! başlığı bile görünce 'hönnkk' dedim. Bu ne sapıklık ya yuh ! utanmaz adam. Allah'ın cezaları .. !!!

Ayrıca onu hapse tıkan hakim için Allah razı olsun diyorum. Bunun gibi pisliklere müebbet hapis gerekli !

babaya bravo yanlız, soğukkanlı davranmış, adamı gel iste diye davet ediyor, aynı zamanda polisleride çağırıyor

ilkokul müfredatında hayat bilgisinde sürekli yabancılara güvenmemek öğretilir, ama tehlikeler hep daha yakın, ilkokul çocukları öğretmenlerine anası babası kadar güvenir, hatta belki daha fazla, olayın vehametine bakın

Akli dengesi yerinde olmayan bir adamı başka bir okulda göreve getirmek... Bravo...
Valla bende anlamıyorum bunu, okullar, kimsesiz çocukların kaldığı yurtlar, yatılı okulların yurtları gibi çocukların olduğu yerlerde çalışan insanların Akli dengeleri yerinde değilse, sapkınlık vb varsa biraz uzaklaştırıp sonra başka yere göndermenin mantığını çözemiyorum.
Yurtta sapıklar olur, şikayet edilirler iki soruşturma biraz zorunlu ücretsiz izin sonra başka yere yollanıyorlar, orda da aynına devam edip medyaya yansıyınca görevden aldık diyorlar, kadın öğretmen sapık çıkıyor, başka okula, nedir bu böyle

İhraç edersin başka yolu yok. Memursa memur, şu şu hallerde meslekten ihraç edilir diye bir madde koymak çok mu zor?
Herseye bir kanun çıkarıyorlar, buna da çıkarsınlar, çocuklarımızdan bahsediyoruz burda

Sesli guldum..

bunu yeni gördüm yok artık

Akli dengesi olmayan bir eğitimciyi başka bir okula tayin etmek,buna onayı veren kişiye yuhhh diyorum..
Rezillik diz boyu artık,etraf sapıktan geçilmiyor artık..

Ama tutuklandı da yazıyor sanırım
Anlamadım kii

Kıza ilgi duyduğunu söylüyor. Araştırılıyor akli yetersizliği var deniliyor 2 ay görevden uzaklaştırılıyor sonrasında akli yeterliliği olanlar bu manyağı tayin edip ödüllendiriyor.
Daha sonra bu akli yetersiz kızın babasını arayıp "rüyamda karım olarak gördüm istemeye gelicem" diyor. Babası da şikayette bulunuyor böylece tutuklanıyor.

Tesekkurler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…