- 3 Eylül 2013
- 806
- 460
Buda çok doğru bir kanı ! Evet neden ? O köydeki öğrenciler de insan değil mi ?Başka bi okula tayin etmek neden
Bi de köy okulu yazıyor
Ordakiler insan değil mi
Ama tutuklandı da yazıyor sanırımBuda çok doğru bir kanı ! Evet neden ? O köydeki öğrenciler de insan değil mi ?
Ben de anlamadım valla. Umarım bu varlığı tekrar öğretmen yaparak onlarca öğrencinin hayatını riske atmazlar. Umarım ..Ama tutuklandı da yazıyor sanırım
Anlamadım kii
Valla bende anlamıyorum bunu, okullar, kimsesiz çocukların kaldığı yurtlar, yatılı okulların yurtları gibi çocukların olduğu yerlerde çalışan insanların Akli dengeleri yerinde değilse, sapkınlık vb varsa biraz uzaklaştırıp sonra başka yere göndermenin mantığını çözemiyorum.Akli dengesi yerinde olmayan bir adamı başka bir okulda göreve getirmek... Bravo...
ya ne manyaklar var..bizim din öğretmenimizde deliydi allah affetsin çoluğu çocuğu var diye ses çıkarmıyorlar..din öğretmenimiz maaşları pretesto için 45 dakika ders saatinde hazır olda beklemişti zil çalıncada gitmişti
ya ne manyaklar var..bizim din öğretmenimizde deliydi allah affetsin çoluğu çocuğu var diye ses çıkarmıyorlar..din öğretmenimiz maaşları pretesto için 45 dakika ders saatinde hazır olda beklemişti zil çalıncada gitmişti
tebrik ederim veliyi..babaya bravo yanlız, soğukkanlı davranmış, adamı gel iste diye davet ediyor, aynı zamanda polisleride çağırıyor
Ama tutuklandı da yazıyor sanırım
Anlamadım kii
Tesekkurler:)Kıza ilgi duyduğunu söylüyor. Araştırılıyor akli yetersizliği var deniliyor 2 ay görevden uzaklaştırılıyor sonrasında akli yeterliliği olanlar bu manyağı tayin edip ödüllendiriyor.
Daha sonra bu akli yetersiz kızın babasını arayıp "rüyamda karım olarak gördüm istemeye gelicem" diyor. Babası da şikayette bulunuyor böylece tutuklanıyor.