Şok! 10 yaşındaki öğrencisini babasından istedi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Balıkesir'de bir ilkokul öğretmeni, 10 yaşındaki öğrencisiyle rüyasında nikahlandığını gördüğünü iddia ederek, küçük kızı babasından istedi.
Sitene Ekle

Alınan bilgiye göre, Atatürk İlkokulu'nda görev yapan sınıf öğretmeni İ.K.'nin (51), 4. sınıfta okuyan kızlarına ilgi duyduğunu öğrenen aile, durumu Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirdi. Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen personelin okulda yaptığı araştırma sonucunda, öğretmenin akli yetersizliği olabileceği tespit edildi.

2 ay görevinden uzaklaştırılan öğretmen, daha sonra Dursunbey ilçesinin Göbül köyünde bulunan okula tayin edildi.

Öğrencisine ilgisi süren İ.K., bu arada küçük kızın babasını aradı. Akşam rüyasında öğrencisiyle nikahlandığını gördüğünü söyleyen öğretmen, öğrencisinin artık eşi olduğunu ve Balıkesir'e gelip kızı kendilerinden almak istediğini söyledi.

Durumu polise bildiren baba, öğretmeni Balıkesir'e davet etti. Öğretmen Balıkesir'de gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan İ.K., Kepsut Cezaevi'ne gönderildi. millihet

hala göreve devam ediyor mu bu kart sapıkk

10 yaşındaki torunu yaşında çocuk bahsettiği

OHA YA..
Sonunda Erkin Koray gibi kızımı kendim eğiticem..

Akli dengesi yerinde olmayan bir adamı başka bir okulda göreve getirmek... Bravo...
ya ne manyaklar var..bizim din öğretmenimizde deliydi allah affetsin çoluğu çocuğu var diye ses çıkarmıyorlar..din öğretmenimiz maaşları pretesto için 45 dakika ders saatinde hazır olda beklemişti zil çalıncada gitmişti

Çocuklarımıza kimler eğitim verecek? Akli dengesi bozuk ve öğretmenlik yapıyor. Şaka gibi. Burası Türkiye.. Yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…