- Konu Sahibi ilginchakkatenn
Merhaba kızlar,birkaç senedir hislerimin ve yeteneklerimin farkında olarak yaşıyorum.3,4 yıldır fal bakıyorum,ayrıca kendimi geliştirmek adına meditasyon, astroloji alanlarında eğitim almaya başladım.Asla büyü yapmıyorum.Hislerime ve yorumlarıma güveniyorum,umarım memnun kalırsınız benden ![KK71 :KK71: :KK71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
Burada şuana kadar 13-14 kişiye karşılıklı fal baktım.Güzel yorumlar aldım.Demem o ki, karşılıklı fallaşalım kızlar.Fal bakmayı bilenlerle, bu postun altında toplanalım, hem birbirimize faydamız dokunsun.İstediğiniz zaman fal için yazabilirsiniz veya sohbet için buradayım![KK25 :KK25: :KK25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
![KK71 :KK71: :KK71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
Burada şuana kadar 13-14 kişiye karşılıklı fal baktım.Güzel yorumlar aldım.Demem o ki, karşılıklı fallaşalım kızlar.Fal bakmayı bilenlerle, bu postun altında toplanalım, hem birbirimize faydamız dokunsun.İstediğiniz zaman fal için yazabilirsiniz veya sohbet için buradayım
![KK25 :KK25: :KK25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)