Anaa kız siz de gurbettesiniz sizinkiler de mi asker bende öyle, üst komşum falan çıkcaksınız sanırımOf hıc deme bazen kendimi parcalamak ıstıyorum ben eşimde cok sık nobet tutuyor neredeyse cok yalnızım
Bız üniversitede tanıstık onun okul 6 sene benimki 4 sene derken zaman gectı sonra atanma vs derken yıl oldu 2019Valla ben o zamandan bulsaydım eşimi yapardım herhaldebiz tanıştığımız sene dolmadan evlendik hala denemeye devam bu aydan ümitliyim
Ne guzel olurdu ya komsum hıc yok benim hepsi cok sogukAnaa kız siz de gurbettesiniz sizinkiler de mi asker bende öyle, üst komşum falan çıkcaksınız sanırım
Mardindeyiz biz, he nöbet diyince öyle sandım ben, sizin de zor dimi nöbetlerden falan denk getirememe durumu oluyo, geçen on günlük görevdeydi bende tekim alışkınım gerçi bekarken de ayrıydım ama çalışmıyınca sıkılıyo insan bebişle uğraşalım bariNe guzel olurdu ya komsum hıc yok benim hepsi cok sogukbenimki doktor canım ben esimin memleketindeyım sen nerdesın hangi sehır
Evet canım bazen denk gelmeyebilıyor cok yakınmısız bende urfadayımMardindeyiz biz, he nöbet diyince öyle sandım ben, sizin de zor dimi nöbetlerden falan denk getirememe durumu oluyo, geçen on günlük görevdeydi bende tekim alışkınım gerçi bekarken de ayrıydım ama çalışmıyınca sıkılıyo insan bebişle uğraşalım bari
Aa evet güzeldir oralar daha görmek nasip olmadı ama istiyorum gezmeyi oraları, ama sıcağı burdan betermiş Allah sabır versinEvet canım bazen denk gelmeyebilıyor cok yakınmısız bende urfadayım
Bende Mardini cok ıstıyorum gormekAa evet güzeldir oralar daha görmek nasip olmadı ama istiyorum gezmeyi oraları, ama sıcağı burdan betermiş Allah sabır versin
Mardindeyiz biz, he nöbet diyince öyle sandım ben, sizin de zor dimi nöbetlerden falan denk getirememe durumu oluyo, geçen on günlük görevdeydi bende tekim alışkınım gerçi bekarken de ayrıydım ama çalışmıyınca sıkılıyo insan bebişle uğraşalım bari
Her zaman beklerizBenim yengem Mardin Nusaybin’liabim geçtiğimiz aylarda ilk kez gitti çok beğendi oraları biz karadenizliyiz aslen
Sorma şimdiden geldi sıcaklarBende Mardini cok ıstıyorum gormekevet yanıyoruzzzzz
Her zaman beklerizBende karadenize gitmeyi düşünüyorum bu ara gezmeye gelinliğimi de alcam yanıma çekim yapcam orda, muhteşemmiş arkadaşlar gitti bayıldı hep
Gitmeden sizden bi liste aliyim ben nerelere gitmem gerektiğini yazarsınız banaÇok güzel fikirgerçekten memleketim diye demiyorum huzur veriyor bu yaz bende gitmeyi çok istiyorum yaylalar, uzungöl, ikizdere hepsini ayrı ayrı özledim
Gitmeden sizden bi liste aliyim ben nerelere gitmem gerektiğini yazarsınız bana
Ayy ne guzel olur sende urfaya gelirsen haber verrSorma şimdiden geldi sıcaklargel tabisi mardine gezeriz beraber
Yaa ne güzel ben de temmuzda kavuşcam inşallah aileme, gelirsem haber etcem hazır güneydoğudayken heryeri görmek lazımAyy ne guzel olur sende urfaya gelirsen haber verrailemin yanına geldim antepe cok huzurlıyummmm
Insallah canım darısı sn olsun ınsallah bencede gelirsen haber verYaa ne güzel ben de temmuzda kavuşcam inşallah aileme, gelirsem haber etcem hazır güneydoğudayken heryeri görmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?