Gebeliğe Hazırlık Sohbet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende 7.ayımı doldurdum başta benim eşimde olursa olur modundaydı kimyasal gebelikten sonra ben bi kaç ay istemedim o bana baskı yapmaya başladı ne zaman doğuracaksın diye sonra bende düşündüm ailemden ayrıyım ve bende yalnızım bari arkadaş olsun hemde kendimi hazır hissettim artık olsun dedim

Dene bence de canım hatta doktora görünsen daha iyi olur varsa da Allah korusun düşüyosa ilaç falan verir hem

Insllah regl degıkdır canım

E sen daha yeni evlenmişsin bizim bi sene olcak 10 ay oldu başından beri istiyoduk yaşlar 27 olunca olsun hemen dedik ama öyle olmuyomuş senin yaş kaç canm
Bende 27 yasindayım canım oyuzden zaten 7 senedir gorusuyoruz e ana baba olma zamanı geldi

Dene bence de canım hatta doktora görünsen daha iyi olur varsa da Allah korusun düşüyosa ilaç falan verir hem

Valla kimyasal gebelik zamanı iki günde bir doktora gittim hatta kimi zaman acile bile gittim belki ilaç verirler diye ama oralı bile olmadılar düşeceği varsa düşer yapacak bişey yok deyip gönderdiler en sonunda değerlerim düşüşe geçti. Bana mı denk geldi bilmiyorum ilaç vermediler bile. Adet ağrılarım çok şiddetli olur benim üstelik lekelenmelerim olmasa normal günümdeymişim gibi rahat hissediyorum kendimi ne ağrı ne sızı. Bugünde gelmezse var bişey kesin deyip gidicem mutlaka

Aynen insan kendinden bı parca istiyor bıde ailemin esi burada aynı sehırdeyız neredeyse komsuyuz acıkcası ilk zamanlar kendi kanından birini arıyor insan alısana kadar

Icın rahat eder hem bencede git canım

İnşallah canım. Önceden olsa çoktan doktora gitmiştim de kimyasal gebeliği tekrar yaşamanın korkusuyla eğer öyle bişeyse ben öğrenmeden olsun bari demedim değil
Bıkere olmus o kafana takma canım bence zaten her kadın kimyasal yasarmıs ama farkında bile olmazmıs hıc uzulme Rabbım verır ınsallah ıcını ferah tut ki stres olmayasın

Aynen insan kendinden bı parca istiyor bıde ailemin esi burada aynı sehırdeyız neredeyse komsuyuz acıkcası ilk zamanlar kendi kanından birini arıyor insan alısana kadar

Benim kimsem yok tek kaldım yaban ellerde. Allah nasip ederse bir yavrum olur oda bana yeter Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bıkere olmus o kafana takma canım bence zaten her kadın kimyasal yasarmıs ama farkında bile olmazmıs hıc uzulme Rabbım verır ınsallah ıcını ferah tut ki stres olmayasın

Aynen doktorum da o zaman öyle demişti. Bir çok kadın kimyasal gebelik geçirir ama bunun farkında olmayanlar bile oluyor adeti gecikti sanıyorlar demişti. Günüm bugün aslında eğer kanamaya dönmezse önce testi denicem sonra doktora gider birde kan testi isterim tam ümidi kesmişken olursa büyük şok yaşatır bize

Insallah sok olursun canım

Eş ailesiyle fazla kalabalık olamıyor insan yani ben kendi adıma söyleyeyim ben olamıyorum hatta bazen iyi ki uzağım diyorum
Of hıc deme bazen kendimi parcalamak ıstıyorum ben eşimde cok sık nobet tutuyor neredeyse cok yalnızım

Evet okuma bayramına giden anne olurdum sımdı ye ne akılla yapmadıysam
Valla ben o zamandan bulsaydım eşimi yapardım herhalde biz tanıştığımız sene dolmadan evlendik hala denemeye devam bu aydan ümitliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…