Gebeliğe Hazırlık Sohbet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle bi zamanda açtınki şu topiği ayaklarım havada yazıyorum şuan ahahahh😄🙊

Şakaaaa yalnız degılsın canım 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Oha bu kadar olur😄 yumurtlama dönemine girdim inş bu ay olsun ya inofoliğe başladım inş işe yarasın o da denk getiremiyoduk biz hiç yum dönemine benimkinin görevlerinden

Oha bu kadar olur😄 yumurtlama dönemine girdim inş bu ay olsun ya inofoliğe başladım inş işe yarasın o da denk getiremiyoduk biz hiç yum dönemine benimkinin görevlerinden
Ya benimde 2 ay once klomen kullandım olmadı bıraktım 2 ay akısına gore dedım olmadı buay test le devam ediyorum ınsallah olur Allah versin bebıslerımızı

İnşallah🙏🏻🙏🏻 Siz ne kadardır deniyosunuz

Benim Aralık ayında kimyasal gebeliğim oldu ondan sonra cesaret edemedim Mayıs ayında isteyerek denedim ama 3 gündür kahverengi lekeler gelmeye başladı bende ümidi kestim Haziran’dan ümitliyim 😊

Benim Aralık ayında kimyasal gebeliğim oldu ondan sonra cesaret edemedim Mayıs ayında isteyerek denedim ama 3 gündür kahverengi lekeler gelmeye başladı bende ümidi kestim Haziran’dan ümitliyim 😊
Ama belki o lekeler bebişin işaretidir test yaptınmı ki🙄

Insallah canım rabbım gonlune gore versın iki tane birden versın 🤗🤗

Benimki benden daha çok istediğinden amuda kaldırcak artık beni😄 soğan kürümü de yaptı baş ucuma bıraktı uyudu ağzını yediğim😄🥰
Benim esim cok istemiyordu yeni evlendik ocakta ben baktım ailemden Baska sehırdeyım yalnızım dedım cocugum olsun bari zaten 1 senede doguyor ikna ettim ama adam doktor ilac kullamıcam yok diyor doktor klomen verdı zorla kullandım illa dıyo kullanmayacaksın 😁😁😁 asırı dogalcı akısına bırak diyor ovulasyon testini bile aldım sonra soyledım

Ama belki o lekeler bebişin işaretidir test yaptınmı ki🙄

Bi kaç gün önce yaptım ama negatifti. Başta erken gelince şüphelenmedim değil ama kahverengine dönünce kimyasal gebelik zamanı geldi aklıma cesaret edip yapmadım. Öyle oluk oluk değil peçeteyi kirletecek kadar ama Benim hep adet öncesi belirtilerim o şekilde de olmuştu. Önce kahverengi şeklinde gelip sonra kanamaya döndü. Yarın da eğer bu şekilde devam ederse bi cesaret denemek istiyorum

Benim esim cok istemiyordu yeni evlendik ocakta ben baktım ailemden Baska sehırdeyım yalnızım dedım cocugum olsun bari zaten 1 senede doguyor ikna ettim ama adam doktor ilac kullamıcam yok diyor doktor klomen verdı zorla kullandım illa dıyo kullanmayacaksın 😁😁😁 asırı dogalcı akısına bırak diyor ovulasyon testini bile aldım sonra soyledım
E sen daha yeni evlenmişsin bizim bi sene olcak 10 ay oldu başından beri istiyoduk yaşlar 27 olunca olsun hemen dedik ama öyle olmuyomuş🙄 senin yaş kaç canm

Back