Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şakaaaa yalnız degılsın canımÖyle bi zamanda açtınki şu topiği ayaklarım havada yazıyorum şuan ahahahh![]()
Oha bu kadar olurŞakaaaa yalnız degılsın canım![]()
İnşallahBenim ne yazık ki Ramazan’da tutmadı sanırımHaziran ayı şans getirsin bize
![]()
Insallah canım ne zaman yumurtlama tarıhınBenim ne yazık ki Ramazan’da tutmadı sanırımHaziran ayı şans getirsin bize
![]()
Ya benimde 2 ay once klomen kullandım olmadı bıraktım 2 ay akısına gore dedım olmadı buay test le devam ediyorum ınsallah olur Allah versin bebıslerımızıOha bu kadar oluryumurtlama dönemine girdim inş bu ay olsun ya inofoliğe başladım inş işe yarasın o da denk getiremiyoduk biz hiç yum dönemine benimkinin görevlerinden
İnşallahSiz ne kadardır deniyosunuz
Yaaaa ovulasyon günlerimde bende o haldeydimnerdeyse amuda kalkacaktım
![]()
Ama belki o lekeler bebişin işaretidir test yaptınmı kiBenim Aralık ayında kimyasal gebeliğim oldu ondan sonra cesaret edemedim Mayıs ayında isteyerek denedim ama 3 gündür kahverengi lekeler gelmeye başladı bende ümidi kestim Haziran’dan ümitliyim![]()
Benimki benden daha çok istediğinden amuda kaldırcak artık beniBana kalsa yaparım da esim cok rahat akısına bırakmış resmen adam
ayagımı kaldır diyorum kaldırıp bırakıyo
![]()
Insallah canım rabbım gonlune gore versın iki tane birden versınBenim Aralık ayında kimyasal gebeliğim oldu ondan sonra cesaret edemedim Mayıs ayında isteyerek denedim ama 3 gündür kahverengi lekeler gelmeye başladı bende ümidi kestim Haziran’dan ümitliyim![]()
Bana kalsa yaparım da esim cok rahat akısına bırakmış resmen adam
ayagımı kaldır diyorum kaldırıp bırakıyo
![]()
Benim esim cok istemiyordu yeni evlendik ocakta ben baktım ailemden Baska sehırdeyım yalnızım dedım cocugum olsun bari zaten 1 senede doguyor ikna ettim ama adam doktor ilac kullamıcam yok diyor doktor klomen verdı zorla kullandım illa dıyo kullanmayacaksınBenimki benden daha çok istediğinden amuda kaldırcak artık benisoğan kürümü de yaptı baş ucuma bıraktı uyudu ağzını yediğim
![]()
Ah bu kocalar niye böylebende kendimi tutmaya çalışıyorum adam rahat
![]()
Ama belki o lekeler bebişin işaretidir test yaptınmı ki![]()
E sen daha yeni evlenmişsin bizim bi sene olcak 10 ay oldu başından beri istiyoduk yaşlar 27 olunca olsun hemen dedik ama öyle olmuyomuşBenim esim cok istemiyordu yeni evlendik ocakta ben baktım ailemden Baska sehırdeyım yalnızım dedım cocugum olsun bari zaten 1 senede doguyor ikna ettim ama adam doktor ilac kullamıcam yok diyor doktor klomen verdı zorla kullandım illa dıyo kullanmayacaksınasırı dogalcı akısına bırak diyor ovulasyon testini bile aldım sonra soyledım