Sosyal olmaktan geçiyor muhabbet. Ne kadar aktif olursanız dile getirecek konu o kadar çok olur. Mesela biri bi konuyla ilgili komik anı anlatırken. Bi sonrakinde siz anlattığınızda keyifli sohbet olur. Mesela diyelim ki bilimi çok seviyorsun konuşmak bile hoşuna gidiyor. Ben bilimle ilgili konuşmayı sevmiyorum diyelim anlattıkların dikkatimi çekmez sıkılırım. O yüzden kitap okumak falan anlama yeteneğini geliştirir benceMerhabalar... Sohbet edebilmek yetenek mi sizce? Sohbet edemiyorum daha doğrusu benimle konuşan kişilerin konuştuğum şeyden zevk almadığını, sanki kaçmaya çalıştığını seziyorum. Bazı insanlar çok güzel sohbet eder ya yanına gitmek için can atarsın bende öyle olmak istiyorum.Çok kitap oku demeyin elbetteki kitap okumanın çok faydası vardır ama etrafıma bakıyorum sohbeti hoş olan insanlar çok kitap okuyan değiller artık yetenek olduğunu düşünmeye başladım
23 yaşındayımGüzel Sohbet,
-Kendine güven
-Kimseyi tatmin etmeye çalışmama kaygısı
-Çok gezme, çok okuma, araştırma, film izleme
-ifade kabiliyetinden geliyor bence.
Hem kendini geliştirme hem de yetenek işi. Ben kendimi dinletirim mesela ama hani o keyifli anlatım tarzını çok yakalayamıyorum sanki. Yaşın küçükse daha çok gelişir bence.
Yetenek degil tabiiki.Ne kadar bilgi okadar sohbet.Gez gor insanlari incele hayat hikayelerine kulak ver.Ben senden beter haldeydim hic konusamazdim alay ederlerdi.Lise bitti ben toparlanmaya basladim yeni arkadaslar gezmeyi seven civil civil arkadaslar.Mesela gecen sene 11 kez tatil yaptim konusulcak yiginla hikaye topladim geldim.Merhabalar... Sohbet edebilmek yetenek mi sizce? Sohbet edemiyorum daha doğrusu benimle konuşan kişilerin konuştuğum şeyden zevk almadığını, sanki kaçmaya çalıştığını seziyorum. Bazı insanlar çok güzel sohbet eder ya yanına gitmek için can atarsın bende öyle olmak istiyorum.Çok kitap oku demeyin elbetteki kitap okumanın çok faydası vardır ama etrafıma bakıyorum sohbeti hoş olan insanlar çok kitap okuyan değiller artık yetenek olduğunu düşünmeye başladım
Ne gibi taktikler verdi ?ben yetenek sdanırdım ama terapistim yeteneğin dışında biraz deneyim olduğunu söyledi, bazı taktikler verdi onları uyguluyorum daha iyiye gittiğini hissdiyrum
aaaa canım mesajını yeni gördüm :) az önce senin konunu okudum okurken resmen beni anlatmış dedim birde kendi konuma girdim buraya yazmışsın tevafuk :) hafta sonu burda bir arkadaşşın tavsiyesi üzerine youtubeden kişisel gelişim videoları izledim baya yararlı azıcık kendime güven geldi sanki :) izlemeni tavsiye ederim video eğitim kanalın adıGaliba aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Ama sadece sohbet ederken değil bir iş yaparken veya yaptırırken de söyleyeceklerim tıkanıyor. Oysa aile hayatımda çayırı çatır konuşurum ve mesleğim gereği de konuşmam lazım varsa teknikleriniz ben de öğrenmek isterim
Ben de şimdi fark ettim :) akşam izlemeyi deneyeceğim canım umarım bana da faydası oluraaaa canım mesajını yeni gördüm :) az önce senin konunu okudum okurken resmen beni anlatmış dedim birde kendi konuma girdim buraya yazmışsın tevafuk :) hafta sonu burda bir arkadaşşın tavsiyesi üzerine youtubeden kişisel gelişim videoları izledim baya yararlı azıcık kendime güven geldi sanki :) izlemeni tavsiye ederim video eğitim kanalın adı