• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Soğutmalı Lazer

deryaderya

Nirvana
Kayıtlı Üye
Merhaba bayanlar.
Az önce lazerden geldim.Soğutmalı cihazmış.Kolaltı ve genital bölge yaptırdım.aslında genital bölgeden çok korkuyordum.Acıyacak diye.Çok az bir acı hissettim hatta hiç acımadı diyebilirim. Kolaltımı daha öncede bir seans yaptırmıştım.Bakalım sonuç ne olacak. İyigünlr herkese

bende Nd-Yag laserle koltukaltımı yaptırıyorum.3.seansı geçen hafta yaptırdım ama zor dayandım acısına,bnm acı eşiğimde çok düşük sanırım..hatta genitalede yaptırmayı düşünüyodum ama kolaktına zor dayanınca vazgeçtim :( bide doktorum istersem çok soğuturum hiçbişi duymazsın ama seans sayısı artar dedi,bende soğutmayın,dayanırım dedim :) bide arkadaşlar ortalama 6-8 seansta biteceğini sölüyo merkezler ozaman 3.seansta %50 ye yakınının gitmesi lazım değil mi yaa bnm daha %20 anca gitmiştir..acaba sonraki seanslarda dahamı etkili olur dozu arttıkça? yoksa iğneliyemi geçsem napsam?

bende Nd-Yag laserle koltukaltımı yaptırıyorum.3.seansı geçen hafta yaptırdım ama zor dayandım acısına,bnm acı eşiğimde çok düşük sanırım..hatta genitalede yaptırmayı düşünüyodum ama kolaktına zor dayanınca vazgeçtim :( bide doktorum istersem çok soğuturum hiçbişi duymazsın ama seans sayısı artar dedi,bende soğutmayın,dayanırım dedim :) bide arkadaşlar ortalama 6-8 seansta biteceğini sölüyo merkezler ozaman 3.seansta %50 ye yakınının gitmesi lazım değil mi yaa bnm daha %20 anca gitmiştir..acaba sonraki seanslarda dahamı etkili olur dozu arttıkça? yoksa iğneliyemi geçsem napsam?

nd yag lazer ama markası neydi canımm eski nd yaglar çook acı verir ama yeni çıkanlarda öle bi sorun yok artık mesela gemini mesela scition super nd yag

nd yag lazer ama markası neydi canımm eski nd yaglar çook acı verir ama yeni çıkanlarda öle bi sorun yok artık mesela gemini mesela scition super nd yag

valla markasını bilmiyorum yaa ama sorayım bakalım bidahaki seansta..sen hangisiyle yaptırıyosun ve hangi bölgeyi?acımıyo mu senin? ya eğer o markalar acıtmıyosa araştırayım bakalım yapan yerleri,çünkü genitalde istiyorum hazır başlamışken bu işe..

valla markasını bilmiyorum yaa ama sorayım bakalım bidahaki seansta..sen hangisiyle yaptırıyosun ve hangi bölgeyi?acımıyo mu senin? ya eğer o markalar acıtmıyosa araştırayım bakalım yapan yerleri,çünkü genitalde istiyorum hazır başlamışken bu işe..

canım ben yaptıralı 1 sene olucak bitireli seanslarıı benn çook uğraştım ama resmen çook büyük bi sorunda bende kurtuldum çook şükürr

Mahsezer hangi bölgelerine gittin?hangi cihazdı ve kaç seansta kurtuldun :Dçok soru oldu ama bend e yaptırdıgım için emrak ettim..

Mahsezer hangi bölgelerine gittin?hangi cihazdı ve kaç seansta kurtuldun :Dçok soru oldu ama bend e yaptırdıgım için emrak ettim..

benimkii baya uzundu canım alexle başladım sonra abd işe girdim orada gemini yaptırdım sonra sonra türkiyede gemini olduğunu duydum abd ye göre çok ucuzdu burda bitirdim ama gemini nd yag lazer yaptırdığım yerr türkiye şartlarıdan pahalı bi yerr ama buradaarkdşlardn duyduğuma göre oda indrimiş baya fiyatlarıı ama canım sen bizim yadığımız bi yer tüylerini dahah az seansta yok eden..... diye orayı oku canım sonra oarada baya bilgili tecrübeli arkiler varr onlara soru sorabilir araştırabilrisn canım özelde atabilrisin

tşk.ler öncelikle...Evet cidden büyük bi dert..hemen bitmio haklısın..ben de uzun süre gideceğe benziyorum..aman bitsin de..uzarsa uzasın..

en son çıkanları FOTONA Nd_Yag lazerdir. sarı tüylerde dahil bronz tende dahil hepsini görüyor soğutma tekniği var alex. gemini vs. hepsi çok önceki cihazlar.

Back
X