Soğukum nasıl düzelirim bilmiyorum

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
24
Arkadaşım çok yok olanlar da beni sevmiyor kullanıyor dalga geçer hallerini anlıyorum. Neden bende Doğum günü sevgiyle kutlanan hediye alınan özlenen biri olamıyorum. Arkadaşlarıma bazen sarılırım bazen hiç konuşmam içimden gelmez. Orta okulda da soğuktum senin kimseye eyvqllahın yok hemen unutursun sen bizi falan. Çok seviyorum oysaki ama hissettirmiyorum bunu. İçimde yaşıyorum dışa vuramıyorum. Dışa vuruyorum bu sefer de sevilmiyorum acaba hep soğuk görüyorlar beni ani bir sıcak davrandığımda inandırıcı mı gelmiyorum. Bilmiyorum hiçbirşey. Kendime hep geç kalıyorum insanlara sevilmeye geç kalıyorum. Böyle hayat istemiyorum bıktım bende dikkat çeken olmak istiyorum. Mesela arkadaşlarımla gezerdik Yen'i biriyle tanışırdık o hep daha çok sevilirdi ben sevilmezdim. Orta davranırdı o ben çok konuşmazdım konuşsam da dinlenmem zaten. Her değinme gülerler. Babam da soğuk olduğumu söylüyor babam da sevgisini göstertmezmiş ona mı çektim acaba. Onun toplum ilişkileri Harika ama benim berbat. Neden herkes dikkat çekici beğeniliyor neden ben iticiyim. Lise okuyorum herkesten uzağım hep dalga geçildiği için ciddiye alınmadığım için. 3 kişilik gurubumuza başka kız geliyor onu benimsiyorlar beni hemen satıyorlar neden.

Önce kendine saygı duymani tavsiye ediyorum. Arkadaşlarının değil senin kendinle ilgili düşüncelerin önemli. Bunu anlayip hayata geçirdiğin an , cevrende daha kaliteli arkadaşların olacak.

Sen iyi arkadaş olmak için kendinden taviz verirsen dışlanırsın. Sen soğuk biriysen oylesindir. Bunu değiştirmek için çabalama.

Ben de çok yabani biriyim sosyal hayatımda. Kimseyle kolay kolay iletişim kurmam. Yalnız kalirim çoğunlukla ama halimden memnunum. Çünkü sığ ilişkilere ihtiyaç duymuyorum

Böyle olduğunu sen düşünüyorsun,insan bazen kendine karşı çok acımasız olabiliyor.Arkadaşlarının bu konudaki fikirlerini hiç sordun mu?Sende en sevdikleri özellikler nelerdir sence diye düşünüp,aynı soruyu onlara da sorarak başlayabilirsin farkındalık yaşamaya,sevgiler...

Kendini Ne Kadar Seviyorsun?
Kendine Ne Kadar Değer Veriyorsun?
Kendini Ne kadar önemsiyorsun?
Önce bunları kontrol etmelisin. sonrada bunların çözümlerini aramalısın.
nacizane fikrim :)

X