- 23 Temmuz 2013
- 338
- 365
- Konu Sahibi yavruceylann
Arkadaşlar merhaba. Ben genetik yapım itibariyle selülitli bir insandım. Kendimi bildim bileli selülitim vardı. Düzenli olarak spor, pilates yaptığım zamanlarda kaybolsa da sporu bırakır bırakmaz geri geliyorlardı hemen. Bu sene 7. aydan beri yani yaklaşık olarak 3 aydır soğuk suyla banyo yapmaya başladım. Yazın zaten havalar çok sıcak olduğu için her gün duş alıyordum. Hafta da bir de mutlaka kese yapıyorum. Portakal kabuğu görünümü 2 3 haftada kayboldu resmen. Bacaklarım reklamlarda ki kadınların bacakları pürüzsüz oldu. (maşallah diyiniz) :) Şimdi havalar soğudu ama soğuk suyla banyo yapmaktan vazgeçmem artık. Eğer üşürsem önce sıcak suyla başlıyorum 10 dk içinde tamamen soğuk suya geçmiş oluyorum. Önceden neredeyse kaynar suyla yıkanıyordum. Benim bile selülitlerim kaybolduysa herkesin ki kaybolur. Zaten soğuk suyun altından çıktıktan sonra bütün vücudunuz da bir hareketlilik olduğunu hissediyorsunuz. Çok harika bir duygu gerçekten. Çatlaklarım bile azalmaya başladı sanki :) Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir yöntem :) Yalnız şunu belirtmeliyim kalp hastalarının yapması sakıncalıymış.